Yavuz Bingöl'den "Akif" açıklaması!

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un hayatını ve İstiklal Marşı'nın yazılış hikayesinin anlatıldığı Akif filmine dair düşüncelerini anlattı. Başrolde olan usta sanatçı duygularını "Akif, onca umutsuzluğun içinde kalpleri imanla dolduran, güç ve kuvvet veren bir marş yazmış. Onun gibi bir vatanseveri genç nesiller tanımalı” sözleriyle ifade etti.

Geçtiğimiz gün yapılan gala ardında izleyiciyle buluşan Akif filminde başrol oynayan Yavuz Bingöl, Sabah gazetesine röportaj verdi.

akif filminde oynayan yavuz bingöl

akif filminde oynayan yavuz bingöl

Yaşadığı duyguları anlattı. İstiklal Marşı'nın yazıldığı Taceddin Dergahı'nda yapılan çekimlerden etkilendiğini ifade eden Bingöl, filmlin gençlere örnek olacağını söyledi.

akif filminin afişi

akif filminin afişi

Ders niteliğinde yapılan film çekimleri sırasında kendisine yapılan eleştirileri bu sözlerle anlattı:

"Benim oyunculuğumla ilgili kanıtlayacak bir şeyim yok. 20'ye yakın filmim var. Bunların 10 tanesi başrol. 3 Maymun ile Cannes'da En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde yarışmışım. Kendimi ispatlayacak bir durumum yok. Robert De Niro bile bir karakteri almak için audition veriyor. Bu işin sonu yok. Ben de 3 Maymun'da 50 kişi arasından seçildim. Başka ilişkilerden dolayı rolü almışım gibi bir durum söz konusu değil. Bu benim ilk filmim değil ki. Bu yorumları iyi niyetli bulmuyorum. Bunları haksızlık olarak görüyorum ama önemsemiyorum."

Britney Spears hakkında şoke eden iddia: Telefonları dinleniyordu!

İLİŞKİLİ HABER

Britney Spears hakkında şoke eden iddia: Telefonları dinleniyordu!

BİR YORUM YAPIN 0