Britney Spears hakkında şoke eden iddia: Telefonları dinleniyordu!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears hakkında ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Ünlü ismin 2008'den bu yana tüm telefon görüşmelerinin gizlice dinlendiği söylendi.

Tüm dünyada tanınan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan şarkıcı Britney Spears cephesinde sular durulmuyor. Babası Jamie Spears'ın vasiliğini üstlendiği ünlü yıldız aldığı her karar için babasından onay alıyordu. 13 yıldır süregelen bu durum için uzun zamandır mücadele veren Britney Spears hakkında ilginç bir iddia sosyal medyanın gündemine oturdu.

Britney Spears mahkemede feryat etti: Hayatımı geri istiyorum!İLİŞKİLİ HABERBritney Spears mahkemede feryat etti: Hayatımı geri istiyorum!

New York Times tarafından geçtiğimiz cuma yayımlanan "Controlling Britney Spears" (Britney Spears'ı Kontrol Etmek) belgeselinde, Black Box Security güvenlik şirketinin eski çalışan Alex Vlasov'un açıklamaları herkesi şaşırttı. 

Britney Spears: “Elimde kalan tek şey umut!”İLİŞKİLİ HABERBritney Spears: “Elimde kalan tek şey umut!”

Vlasov, ünlü yıldızın ekibiyle neredeyse 9 yıldır birlikte çalıştığını ve bu süreçte Spears'ın telefonunun dinlendiğini ve yatak odasına dinlenme cihazı yerleştirildiğini açıkladı. Vlasov bu durumu sorgulama kalktığında ise Spears'ın güvenliği için yapıldığı ve vasilik uygulamasını denetleyen mahkemenin bu durumu onayladığı cevabını aldı.

Britney SpearsİLİŞKİLİ HABERBritney Spears'ın babasından beklenmedik hamle: Acil müdahale için hastaneye yatırılsın!

Ayrıca Vlasov, uzun zamandır özgürlük mücadelesi veren Britney Spears'ın avukatı Sam Ingham ile arasında geçen tüm diyalogların da dinlendiğini söyledi.

Britney SpearsİLİŞKİLİ HABERBritney Spears'ın babası vasilikten vazgeçmek için para istiyor!

Page Six’in haberine göre Vlasov, konuşmasında şu sözlere yer verdi:

"Britney, iPhone almak istiyordu… ve bu büyük bir meseleydi. Herkes endişelenmişti. Patronum Edan Yemini bana gelip, 'iPhone için bildiğin bir izleme servisi var mı?' diye sormuştu. Ben de, 'Neyi kastediyorsun?' demiştim. 'Ebeveyn kontrollerini. iPhone'a ebeveyn denetimi koymanın yolu var mı?' demişti. Ve o zaman Edan bana Britney'in kendi güvenliği için izlendiğini açıklamıştı."

Black Box Security'nin başkanı Edan Yemini'nin avukatı konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Yemini ve Black Box her zaman profesyonel, etik ve yasal sınırlar içinde hareket etti ve Spears'ı uzun yıllar güvende tutan çalışmalarından özellikle gurur duyuyorlar.

Yavuz Bingöl'den "Akif" açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Yavuz Bingöl'den "Akif" açıklaması!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0