Kalp Yarası dizisinin ünü Brezilya'ya ulaştı!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Yarası'nın ünü Türkiye sınırlarını aştı. Brezilyalı hayranlar dizinin başrol oyuncularına hediyeler gönderdi.

Dikkat çeken konusu ve yıldız oyuncu kadrosuyla yeni sezona damga vuran "Kalp Yarası" dizisi, tüm dünyayı etkisi altına aldı. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in yer aldığı dizi, Brezilya'da yoğun bir ilgi görüyor. 

Geçtiğimiz günlerde Kalp Yarası'nın Brezilya'daki fanları , dizinin Ferit ve Ayşe'si Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'e sevgilerini dile getirmek için pasta gönderdi. Kendilerine gönderilen hediyeler karşısında büyük şaşkınlık yaşayan ünlü oyuncular, hayranların bu jestine karşılık vermeyi ihmal etmedi.

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin, gönderilen hediyeleri sosyal medya hesaplarında paylaşarak Portekizce teşekkür mesajları yayınladılar.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0