Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt gerçekten küs mü? Leyla İle Mecnun'a damga vuran sahne

9 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönen Leyla İle Mecnun dizisi hakkında ortaya atılan iddia diziye bile konu oldu. Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt'un yaklaşık 9 yıldır küs oldukları iddia edilmişti. Taylan'ın set çalışanlarıyla olan hoşnutsuz konuşmalarına sinirlenen Bozkurt, aynı projede yer almayacaklarını söylediğine dair çıkan iddialar sonrası dizide yer alan gönderme seyirciyi güldürdü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Leyla İle Mecnun'un son bölümünde dizi hakkında ortaya atılan iddia yer aldı. İddialar hakkında dizide yer alan sahneyle küslük yalanlandı.

AHMET MÜMTAZ TAYLAN VE CENGİZ BOZKURT KÜS MÜ?

9 yıl aradan sonra ekranlara geri dönen Leyla ile Mecnun dizisinde Erdal Bakkal'ı oynayan Cengiz Bozkurt ve İskender'i oynayan Ahmet Mümtaz Taylan'ın küs oldukları öğrenildi. Ahmet Mümtaz Taylan'ın kamera arkasında çok kaprisli olduğu ve çalışanlara mobbing uyguladığından dolayı Cengiz Bozkurt'la tartıştığı ortaya çıktı.

leyla ile mecnundaki 9 yıllık küslük

leyla ile mecnundaki 9 yıllık küslük

Son olarak yardımcı yönetmen ile tartışan Taylan'ın çekimlerde gerginlik çıkarmasından sonra Bozkurt, "Adam güle oynaya çekeceğimiz dizinin her gününü bize zehir etti, ben bu adamla hiçbir yerde sete çıkmam" şeklinde açıklama yaptı. Birsen Altundaş'ın edindiği bilgilere göre; Ahmet Mümtaz Taylan'ın setteki herkese küfür edip hakaretler savurduğu söylendi.

leyla ile mecnundaki 9 yıllık küslük

leyla ile mecnundaki 9 yıllık küslük

Cengiz Bozkurt, bozulan set ortamlarından dolayı bir daha onunla yer almak istememiş ancak Acun Ilıcalı'nın ısrarı üzerine çekimlerde bir araya gelmemek şartıyla rolü kabul etti. 

BİR YORUM YAPIN 1

senosko 2 yıl önce

Çok şaşırdım, bilmiyordum. Bilgi için teşekkürler...