Ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın belgeselinin gala gecesinde annesine büyük ayıp!

2017 yılında yaşamını yitiren İbrahim Erkal'ın hayatını konu alan belgeselin galasında, ünlü şarkıcının annesine yapılan muamele tepkiyle karşılandı.

"Sevme", "Yalnızım" ve "Canısı" gibi şarkılarla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın 2017 yılında hayatını kaybetmesi sanat dünyasını yasa boğmuştu. Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi ünlü sanatçının vefatının ardından 90 dakikalık "Ömrüm Bitmeyen Şarkı" isminde bir belgesel yaptı. 

Erzurum, Ankara, Tekirdağ ve İstanbul’da çekimleri yapılan belgesel için geçtiğimiz günlerde gala gecesi gerçekleştirildi. İbrahim Erkal'ın annesi dahil olmak üzere pek çok önemli ismin katıldığı galaya, ünlü sanatçının annesine yapılan saygısızlık dikkat çekti. Oğlunun yaşamını konu alan belgeselin gösteriminde Hatice Erkal'ın protokolde ikinci sırada oturması geceye damga vurdu.

"İBRAHİM ERKAL ASIL ŞİMDİ ÖLDÜ!"

Tepki çeken olay karşısında bazı izleyiciler salonu terk ederek memnuniyetsizliklerini belirttiler. Hatice Erkal'ın ikinci sırada oturduğunu gören bir vatandaş öfkelenerek "Bu protokolde oturanlar kimler? Kendilerini ne sanıyorlar. Bir sanatçının bize bıraktığı ve en büyük emaneti olan annesine yapılan saygısızlık affedilemez. O bir anne. O bizim emanetimiz. Nasıl olur da bir anneyi arka sıralara atarak bu töreni yaptılar. Nasıl rahat rahat o koltuklarda oturdular. Bir sanatçının hayatının anlatıldığı törende annesine değer verilmiyor. İbrahim Erkal bu durumu görseydi kahrından ölürdü. İbrahim Erkal asıl şimdi öldü" ifadelerini kullandı.

"ÇOK İYİ BİR OĞULDU!"

Belgeseli başından sonuna kadar ağlamaklı bir şekilde izleyen anne Hatice Erkal ise "İbrahim çok iyi bir oğuldu. Evine de, kardeşlerine de, anne-babasına da çok iyi davranırdı. Erzurum'a ve Narman'a çok fedakarlıklar yaptı. İnşallah Erzurumlular da bir ömür onun değerini bilirler. Ben ondan çok razıydım" şeklinde duygularını dile getirdi.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 18

sezayi 2 yıl önce

anasını anaları sevmeyen ülkesini milletini ve insanlığı sevemez.saygı gösteremez.yaptıkları fiili eylemler eksik vicdanlarda rahatsızlık yaratır.ortak değerlerimizi ben diyerek devşiriyoruz.biz düşünemediğimiz vatanda sulh ve güven olmaz.bakan kör oluruz.

Sakaryalı Mustafa 2 yıl önce

La havle!!

Selahattin 2 yıl önce

Maalesef akademik unvan alanların çoğunluğu kendini toplumdan üstte görüyor. Başak doldukça boynunu eğer. İçi boş başak süslüdür ama ancak saman olur.

osmanlı 2 yıl önce

Özdemir bayraktar abimiz çok naif alçakgönüllü medyatik olmayan ve iz bırakan bir zat idi.Cenazesi için fatihte sevenleri akın akın gitti.Maalesef caddeler protokol geçidinden kapatılmış millete eziyet ettirircesine fatihi tavaf ettirdiler.Rahmetli bu muameleyi görse o protokoldeki şakşakçı siyasetçi bürokratları cenazesinde görmek istemezdi.Bizde neden bu burjuva takımı her yerde kendini üstün görüyor anlamış değilim.Arkadaş gömecekler 2 metre çukura soracaklar bunun da hesabını.

misafir 2 yıl önce

iletişim, turizm, mimarlık vb bazı bölümler bu ülkenin değerlerine yabancı hatta düşmandır.

Yorumların Tümünü Okuyun