Aslıhan Doğan Turan beyaz elbisesiyle göz kamaştırdı!

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım takipçilerinden tam not aldı.

Ünlü futbolcu Arda Turan ile 2018 yılında nikah masasına oturan Aslıhan Doğan Turan, aynı yıl ilk çocukları Hamza Arda Turan'ı kucağına aldı. Geçtiğimiz yıl ikinci oğulları Asil Aslan Turan'ın doğumuyla büyük sevinç yaşayan çift, magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olarak görülüyor. 

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Aslıhan Doğan Turan, iki çocuk annesi olmasına rağmen fit halleriyle dikkat çekiyor. Sık sık çocukları ve eşiyle paylaşım yapan ünlü ismin son paylaşımı büyük beğeni topladı.

Beyaz bir kalem elbise giyen Aslıhan Doğan Turan, kusursuz fiziğiyle çekildiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü ismin paylaşımı kısa sürede binlerce yorum aldı.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0