Selin Ciğerci kesenin ağzını açtı! Otomobilinin fiyatı...

Otomobil tutkusu ile bilinen Selin Ciğerci, geçtiğimiz yıl 5 milyon TL değerinde Rolls-Royce satın almıştı. Selin Ciğerci, otomobilini yeniledi. Sosyal medya fenomeni ve iş insanı, Türkiye'de sadece bir tane bulunan yeni otomobili için kesenin ağzını açtı.

Eski futbolcu Gökhan Çıra ile evliliğini tek celsede anlaşmalı olarak bitiren Selin Ciğerci, özel hayatının yanı sıra bir de lüks harcamalarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyadaki tanınırlığını ticarete dökerek kozmetik markası kuran ve iş hayatındaki başarısıyla sekiz milyon TL vergi ödeyen fenomen, kendini yine ödüllendirdi.

Ciğerci, geçtiğimiz yıl beş milyon TL değerinde bir Rolls-Royce satın almıştı. Habertürk'te yer alan habere göre; otomobilini yenileyen iş insanı, bu kez Rolls-Royce'un Dawn-Cabrio modelinin sahibi oldu. Yeni aracı için kesenin ağzını açan Selin Ciğerci'nin, Türkiye'de sadece bir adet olan ve kendisi için özel olarak tasarlanan otomobile 13 milyon TL ödediği öğrenildi.

Arabalara olan tutkusuyla bilinen sosyal medya fenomeni, 4.4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından lüks araçlarını paylaşmayı da ihmal etmiyor.

BİR YORUM YAPIN 0