Televizyoncu Can Tanrıyar'dan müjdeli haber! Üçüncü kez baba oluyor

Geçtiğimiz Mayıs ayında evlenen Can Tanrıyar ve Tamar Öner çiftinden müjdeli haber geldi. 61 yaşındaki Can Tanrıyar 3. kez baba oluyor.

Ünlü gazeteci ve yapımcı Can Tanrıyar, üçüncü kez baba olmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz mayıs ayında Tamar Öner ile evlenen Tanrıyar, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Tanrıyar, "Baba oluyorum! İki oğlum vardı bakalım üçüncüsü kız mı olacak yoksa erkek mi? Öncelikle sağlıklı olsun da… Allah’a şükürler olsun…" diyerek mutluluğunu paylaştı.

Tamar Öner ise, "Muhteşem bir süreç yaşıyoruz. Şimdiden bebek mobilyaları seçilmeye başlandı. Dualarımız kabul oldu" ifadelerini kullandı.

Beyazıt Öztürk'e büyük şok! Mal varlığına tedbir konulacak iddiası

İLİŞKİLİ HABER

Beyazıt Öztürk'e büyük şok! Mal varlığına tedbir konulacak iddiası
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Gaziantep li 2 yıl önce

Sperm bağışı ile de olsa çocuk sahibi olunabiliyor.