Britney Spears'tan 15 milyon dolarlık kitap anlaşması!

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears anılarını toplayacağı bir kitap anlaşmasına imza attı. Ünlü şarkıcı köleliğe benzettiği vasilikten, özel hayatından ve kariyerinden de bahsedeceği anı kitabından 15 milyon dolar kazanacak.

Dünyaca ünlü 40 yaşındaki pop şarkıcı Britney Spears geçtiğimiz aylarda kız kardeşini sosyal medyadan takip etmeyi bırakarak gündemde yerini koruyan isimlerden olmuştu. Ailesiyle yaşadığı sorunlarıyla çokça konuşulan ünlü şarkıcı Spears, şimdilerde anılarını toplayacağı bir kitap anlaşmasına imza attı.

Britney Spears

Britney Spears

15 MİLYON DOLARLIK İMZA ATTI

Ünlü pop şarkıcısı bir yayın şirketiyle 15 milyon dolar kazanacağı bir kitap anlaşmasına imza attı. Spears kitabında köleliğe benzettiği vasilikten, özel hayatından ve kariyerinden bahsedecek. Ünlü şarkıcının yaptığı bu anlaşmanın Obama çiftinden sonra yapılan en büyük anlaşma olduğu söyleniyor. 2017 yılında bir yayınevi Obama çiftinin kitapları için 60 milyon dolar ödemişti.

Britney Spears 15 milyon dolarlık kitap anlaşmasına imza attı

Britney Spears 15 milyon dolarlık kitap anlaşmasına imza attı

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz yıl Jamie Spears, kızı Britney Spears'ın vasiliğinden çekilmeyi kabul etmişti. Kız kardeşi Jamie Lynn'in, ablasının kararına saygı duyduğunu ve onu desteklediğini dile getirmişti.

13 yıl aradan sonra vasiliğinden çekilen Spears bu yıl kendi avukatını tutma hakkına sahip olunca hayatı değişti.

Serdar Gökhan'dan şoke eden hareket! Kameraları görünce ortalığı birbirine kattı

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Gökhan'dan şoke eden hareket! Kameraları görünce ortalığı birbirine kattı

BİR YORUM YAPIN 0