Mahkum dizisinin Fırat Bulut'u Onur Tuna'dan kötü haber! Koronavirüse yakalandı

Oyunculardan peş peşe gelen koronavirüs haberleri geliyor. Son olarak ünlü oyuncu Onur Tuna koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Fox ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisinde Fırat Bulut karakterini canlandıran Onur Tuna, yaşadığı sağlık sorunlarının ardından hastaneye giderek test yaptırdı.

SON TESTİ POZİTİF ÇIKTI

İsmail Hacıoğlu ile birlikte Mahkum'da başrol oynayan Onur Tuna'nın ilk test sonucu negatif çıkmıştı. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada "Arkadaşlar korona değilim. Sabah yüksek ateşle uyandım. Ancak yapılan bütün testlerim negatif çıkmıştır" demişti.

Günlerdir testleri negatif çıkan oyuncunun son yapılan testi ise pozitif çıktı. Onur Tuna koronavirüse yakalandığını Instagram hesabından duyurdu. Tuna paylaşımında "Yakında dönerim, herkese teşekkür ederim" notunu yazdı.

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan başı dertte! Saplantılı hayranı: Onu kaçırmak için geldim

İLİŞKİLİ HABER

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan başı dertte! Saplantılı hayranı: Onu kaçırmak için geldim
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0