Gülse Birsel üniversite yıllarından bir fotoğrafını paylaştı! 'Burnum o zaman daha iyiymiş'

Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak "Burnum daha iyiymiş, gençlikten mi acaba?" şeklinde esprili bir yorumda bulundu.

"Avrupa Yakası", "Yalan Dünya" ve "Jet Sosyete" gibi başarılı yapımlarla adından söz ettiren ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü. 

Gülse Birsel

Gülse Birsel

"BURNUM DAHA İYİYMİŞ GENÇLİKTEN Mİ ACABA?"

Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan Birsel, okul yıllığındaki fotoğrafını "Ah kıyamam ben buna. Tatlım ileride çok güzel şeyler olacak, hiç endişe etme. (Birisi Boğaziçi Üniversitesi yıllığından çekmiş. Benim yıllığım nerede acaba? Saçlarımı kızıla boyatıyordum o ara, niye acaba? Burnum daha iyiymiş, gençlikten mi acaba?)" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Gülse Birsel sosyal medya hesabından üniversite dönemine ait bir karesini paylaştı

Gülse Birsel sosyal medya hesabından üniversite dönemine ait bir karesini paylaştı

Kısa sürede gündem olan paylaşıma binlerce beğeni ve yorum geldi.

Gülse Birsel şimdiki hali

Gülse Birsel şimdiki hali

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0