Nükhet Duru'dan yıllar sonra gelen evlatlık itirafı!

Şarkıcı Nükhet Duru, katıldığı bir Youtube programında daha önce hiç söz etmediği itiraflarda bulundu. Çocukluğunda zor dönemler geçirdiğini anlatan Nükhet Duru, ailesi için "evlatlık" verildiğini açıkladı.

Ünlü şarkıcı Nühket Duru, YouTube üzerinden yapılan bir programa katıldı. Katıldığı programda merak edilen konulara ve sorulara cevaplar verirken duygusal anlar yaşandı. Ünlü sanatçı ailesine karşı kırgın olduğunu ifade etti.

nükhet duru

nükhet duru

"TEK ÖNCELİĞİM ESKİMEMEK"

Herkes gibi olduğunu ve güzelliğini her dönemi sevmeye borçlu olduğunu ifade eden Duru, "Hayatımızın her dönemi gibi bunu da sevmeye gayret ediyorum ama tabii işimin doğasından da kaynaklı siz beni bakımsız pek görmüyorsunuz. Tek önceliğim var; eskimemek. Gerisi varsın istediği gibi gelsin." açıklamasında bulundu.

nükhet duru

nükhet duru

"BANA KOL KANAT GEREN OLMADI"

Ailesi tarafından evlatlık verildiğini açıklayan Nükhet Duru duygusal anlar yaşarken "Beni hayatta tutan, kol kanat geren bir insan olmadı. Maalesef çok zor bir çocukluk geçirdim, genç kızlık geçirmedim direkt genç kadınlığa adım attım. Kendi meseleleriyle meşgul bir anne ile kendi meseleleriyle meşgul bir babanın çocuğuydum. Halleri vakitleri yerinde olmasına rağmen beni evlatlık vermeyi tercih ettiler. Belki de ‘İkimiz de tuhaf insanlarız, bir aşkın içinde debeleniyoruz, çocuk da bizi mi çekecek’ diye düşündükleri için verdiler." ifadesini kullandı. 

Rus kız arkadaşı evlilik teklifini kabul etmeyince önce köprüye gitti sonra şikayetçi oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Rus kız arkadaşı evlilik teklifini kabul etmeyince önce köprüye gitti sonra şikayetçi oldu!

BİR YORUM YAPIN 0