Raporlar ortaya çıktı! Şiddet gördüğünü iddia eden Mihriban Hurmacı çocuklarını mı dövdü?

Bu yılın başından bu yana eski futbolcu Özer Hurmacı ve eşi Mihriban Hurmacı arasında geçen şiddet ve boşanma davasında sona gelinmişti. Ancak ikili arasındaki vasiyet durumu dava süreçlerini uzattı. Ortaya çıkan raporlar ve iddialar ise tüyleri diken diken yaptı.

Bursaspor ve Fenerbahçe gibi takımlarda forma giyen Özer Hurmacı, geçtiğimiz aylarda eşi Mihriban Hurmacı'ya şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelmişti. İkili arasında geçen gün dava sürecinin ilk duruşması yaşandı.

özer hurmacı

özer hurmacı

Eski futbolcu Özer Hurmacı ve eşi Mihriban HurmacıİLİŞKİLİ HABEREski futbolcu Özer Hurmacı ve eşi Mihriban Hurmacı'ya mahkemeden hapis cezaları!

Mahkeme karşılıklı darptan dolayı ikiliyi sorumlu tuttu. Boşanma gerçekleşse bile ikili arasında uzayan bir şiddet ve velayet savaşı başladı.

özer hurmacı

özer hurmacı

Sabah Gazetesi'nde yer alan bir diğer korkunç iddiaya göre mahkemede yer alan bazı asli tıp raporlarında Mihriban Hurmacı'nın çocuklarına şiddet uyguladığı ortaya çıktı. Mahkeme bu rapora göre dava sürecinin boyutunun değişeceğini söyledi. 

Aytaç Şaşmaz yaptığı paylaşımla duygulandırdı! 87 yaşındaki büyükannesi...

İLİŞKİLİ HABER

Aytaç Şaşmaz yaptığı paylaşımla duygulandırdı! 87 yaşındaki büyükannesi...

BİR YORUM YAPIN 1

oclk 1 yıl önce

Yazıklar olsun sana Özer