Tan Taşçı'dan alkış toplayan hareket! Engelli bir gencin hayalini gerçekleştirdi

"Kalbime Gömüyorum", "Ağla Ağla", "Rica Ederim" ve "Yalan" gibi birbirinden hit parçalarla müzik dünyasında fırtına gibi esen şarkıcı Tan Taşçı, geçtiğimiz günlerde hayranlarına duygu dolu anlar yaşattı.

En büyük hayali şarkıcı Tan Taşçı ile tanışmak olan engelli bir genç öğrenci, mezuniyet töreninde sahnede ünlü şarkıcının "Ağla Ağla" parçasını söyledi. Öğrenci tam şarkıyı söylerken bir anda Tan Taşçı'nın elinde mikrofonla sahneye doğru yürümesi sosyal medyada gündem oldu.

Engelli gencin öğretmenlerinin hazırladığı sürprizi geri çevirmeyen Tan Taşçı'nın bu davranışı alkış toplarken adeta duygu seli yaşandı. Sosyal medyada viral olan videoya "Kalbin öyle güzel ki Allah seni korusun", "Böyle güzel bir yürek olabilir mi?" ve "Çocuğun heyecandan sesi titredi böyle insanlar iyi ki var" şeklinde yorumlar geldi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan kurban bayramına özel ders niteliğinde paylaşım!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Doğrucu Davut 1 yıl önce

Ne öğrencinin hayalini gerçekleştirmesi be. Organizasyonu hem ucuza getirmek hemde adı sanı duyulmamış birini meşhur etmek için planlanmış bir oyun olmuş.