Cengiz Kurtoğlu'nun konser mutluluğu! "Gençler de anne babalarından aşina"

Türk müziğinin sevilen isimlerinden ve arabeskin en popüler zamanından kalma şarkıcı Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen geçtiğimiz günlerde konser verdi. Konserde gençlerin de varlığını fark eden Kurtoğlu duygusal anlar yaşadı.

Geçtiğimiz akşam Kuruçeşme Açıkhava'da konser veren şarkıcı Cengiz Kurtoğlu ve yine arabeske adını yazdıran Ümit Besen, sevenleriyle bir araya geldi. Birlikte yaptıkları düetle de ayakta alkışlanan iki sanatçı, sürprizleriyle izleyicileri şaşırtmayı da başardı.

ümit besen ve cengiz kurtoğlu

ümit besen ve cengiz kurtoğlu

"GENÇLER DE AŞİNA"

Ünlü şarkıcı Kurtoğlu ve Besen, eğlenceli dakikalara imza atamadan önce basın mensuplarıyla bir araya gelerek sorularını yanıtladı. Kurtoğlu "Sağ olsun seviyorlar bizi. Gençler anne-babalarından bize aşina. Ailede demek ki hepimizin bir yeri var" açıklamasında bulundu. 

cengiz kurtoğlu ve oğlu aydın kurtoğlu

cengiz kurtoğlu ve oğlu aydın kurtoğlu

"BABAMLA SAHNEDE ÇOK HEYECANLANIYORUM"

Sahnede nostalji rüzgarı estiren Kurtoğlu izleyicilerine bir sürpriz daha yaptı. Şarkıcı oğlu Aydın Kurtoğlu'nu sahneye davet etti. Beraber şarkı söyledikleri sahnede oğlu yadın Kurtoğlu "Ben normalde çok sahneye çıktım ama ne zaman babamla birlikte sahnede olsam çok heyecanlanıyorum" ifadelerini kullandı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'ın filmdeki partneri belli oldu!

Gönül Dağı'nda şoke eden ayrılık! Eser Eyüboğlu Gönül Dağı kadrosundan ayrıldı

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nda şoke eden ayrılık! Eser Eyüboğlu Gönül Dağı kadrosundan ayrıldı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0