Şemsi İnkaya yeni oyunculara ateş püskürdü! "Bir felaket"

Üvey Baba dizisinde Halil Güneşli karakteriyle çok ses getiren usta oyuncu Şemsi İnkaya, yeni oyuncuları eleştirdi. İnkaya, dilimizin de kaybolduğunu belirterek "Herkes oyuncu olmaya başladı" dedi.

Bir döneme damgasını vurmuş Türkiye'nin uzun soluklu dizilerinden olan Üvey Baba'da Halil Güneşli karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Şemsi İnkaya, yeni oyuncular hakkında konuştu. Bir daha dünyaya gelsem yine oyuncu olurum diyen İnkaya, son zamanlarda ekranlarda çokça görünen kaslı oyuncuları eleştiri yağmuruna tuttu.

Şemsi İnkaya

Şemsi İnkaya

"BİR DAHA DÜNYAYA GELSEM YİNE OYUNCU OLURDUM"

Oyunculuğun çok zevkli bir meslek olduğunu söyleyen İnkaya, "Doğru yaptığınız zaman, yani oyunculuğu meslek edindiğiniz zaman çok zevkli bir şey. Bir daha dünyaya gelsem aynı oyuncu olurdum. Okurum, konservatuarını da okurum, amatörlüğünü de çalışırım ondan sonra profesyonel olurum. Bir daha gelsem aynı şeyi yaparım yani. Çok onurlu bir meslek, meslek olarak aldığın zaman" dedi.

Şemsi İnkaya Üvey Baba

Şemsi İnkaya Üvey Baba

Şemsi İnkayaİLİŞKİLİ HABERŞemsi İnkaya'dan yıllar sonra 'üvey baba' itirafı!

"ŞİMDİ KASLI OYUNCULAR VAR. BAŞKA BİR ŞEY O, BAŞKA BİR FELAKET"

Son zamanlarda dilimizin bozulduğuna da değinen usta oyuncu diksiyon, fonetik ve artikülasyon dediğimiz şey çok önemli olduğunu bunun ancak okulunda, konservatuvarda öğrenildiğini söyleyerek şöyle devam etti:

"Öyle çıktığın zaman onları harcamış oluyorsun. Türkçe kayboluyor. Şimdi kaslı oyuncular var. Başka bir şey o, başka bir felaket. Kas-mas, kaburgalar çıkacak bilmem ne falan filan var ya benim de böyle çıkıp soyunmam lazım sizin karşınızda da utanırım. Bu yaşta utanırım, her yaşta utanırım. Biz öyle yapmadık. Biz oynayarak geldik bir yerlere. Oynayarak, ödül alarak, ustaları dinleyerek, rolü çalışarak, ezberini yaparak. O zamanlar sufleydi şimdi ezberini yaparak."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Della Miles 'Domdom Kurşunu' şarkısını söyledi! Sosyal medyada olay oldu​

Müge Anlı'nın aile dramı ilk kez ortaya çıktı! 28 yıldır babasıyla görüşmüyormuş

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'nın aile dramı ilk kez ortaya çıktı! 28 yıldır babasıyla görüşmüyormuş

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0