Elon Musk anneliğin önemine vurgu yaptı! Maye Musk'tan yanıt gecikmedi

Geçtiğimiz aylarda Twitter ile yaptığı 44 milyar dolarlık anlaşmayı feshederek, dünyanın en büyük sosyal medya platformunu almaktan vazgeçen Elon Musk, paylaşımıyla gündem oldu. Musk, sosyal medya hesabından anneliğin önemine değindi. Maye Musk'tan yanıt gecikmedi.

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk, her paylaşımıyla gündem olmaya devam ediyor. Musk, en az kendisi kadar ünlü olan annesi için bir paylaşım yaptı. Annesini çok seven Musk, Twitter'a yazdığı tek cümleyle dikkatleri üzerine çekti. Elon Musk, anneliğin önemine değindi. Annesi Maye Musk da bu paylaşıma karşılık verdi.

Elon Musk, geçtiğimiz aylarda Twitter'a sahip olmak için 44 milyar dolarlık anlaşma yapmış daha sonra şirketten, spam ve sahte hesaplar hakkında bilgi talebine yanıt alamadığı iddiasıyla anlaşmayı feshetmişti. Ardından, Elon Musk'ın Twitter'a 1 milyar dolar ödemesi gerektiği gündeme gelmişti.

Elon Musk TwitterİLİŞKİLİ HABERElon Musk Twitter'dan vazgeçti! Yasal işlem başlatıldı

Maye Musk

Maye Musk

"ANNE OLMAK..."

Dünyanın en zenginleri listesinde olan ve yaşanan her gelişmede mutlaka adı geçen Elon Musk, Twitter hesabından şu şekilde paylaşımda bulundu:

"Anne olmak herhangi bir kariyer kadar önemlidir."

"ELON MUSK'IN ANNESİ OLMAK EN ÖNEMLİSİDİR"

Elon Musk'ın annesi Maye Musk, bu paylaşıma, "Evet! @elonmusk @kimbal @ToscaMusk'nin annesi olmak en önemlisidir. Herkes daha bağımsız hale geldikçe kariyer büyüdü" ifadeleriyle karşılık verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Angelina Jolie kızıyla konsere gitti! O anlar sosyal medyaya damga vurdu

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0