MasterChef’te Burak Kaya'dan Gamze’ye ağır sözler! Mehmet Şef küplere bindi

MasterChef yarışmasında ana kadro belirlenirken yarışmacılar kıyasıya mücadele ediyor. Son yayınlanan bölümünde Burak Kaya ve Gamze arasında yaşanan gerginlik damga vurdu. Yarışmacı Burak'ın Gamze'ye hakareti duyan Mehmet şef çok sinirlendi.

MasterChef 2022 yarışmacıları arasında yer alan Burak ve Gamze arasında gergin anlar yaşandı. TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’in dün akşamki bölümünde Gamze, Burak Kaya’ya oy atarken bir önceki oyunda ve son oyunda yaşananları gündeme getirdi.

Burak Kaya'nın Gamze'ye söylediği ağır sözlere şeflerden tepki geldi.

Burak Kaya

Burak Kaya

MASTERCHEF BURAK VE GAMZE ARASINDA NELER YAŞANDI? 

Somer Sivrioğlu, ‘Gamze ile Burak Kaya arasındaki tartışmada Gamze’nin söylediğine göre kullanılan birkaç tane yakışık almayan söz var. Biz bunları bilmiyoruz, görmedik, burada değildik.Fakat bütün stüdyomuz kameralarla dolu. Bu sözün üzerine biz bunu inceleyeceğiz ve uyarılarımızı yapacağız. Burada Yemek tartışılır belli bir saygı çerçevesinde. İşin içine hakaret girerse o zaman bizim tepkimiz de tahmin ettiğinizden çok daha ağır olur.’ dedi.

Burak Kaya daha sonra açıklama yapıp yaptığı hakaretleri açıkladı ve ‘Geri zekalı dedim, çakal dedim yüzüne de söylerim.’ dedi.

Somer Şef, ‘Eğer böyle bir laf söylediysen biz buna izin vermeyiz… Bu hakaret’ dedi. Burak’ın kendinden özür dilenmesi gerektiğini dile getirmesinin ardından Gamze’nin hakaret etmediği dile getirildi.

MEHMET ŞEF KÜPLERE BİNDİ!

Mehmet Şef, ‘Sürekli kendi haklı olduğunu düşünür bir durumdasın, orada ben vardım ve bana göstermedi. Benim için iki yarışmacı da aynıdır. O bana göstermedi demek ki ispiyon değil. Ne diye Gamze senden özür dileyecek özür dilemesi gereken bir kelime var mı?’ dedi. Gamze’nin sadece Burak’ın hakaret ettiğini kendisinin öyle bir şey söylemediğini dile getirmesinin ardından Mehmet Şef Burak Kaya’ya dönerek, ‘O zaman sen özür dileyeceksin. Dile’ dedi. Burak, ‘Özür dilerim. Bir daha özür dileyeceksin sen benden.’ demesi ise bardağı taşıran son damla oldu. Mehmet Yalçınkaya, ‘Oğlum sen özür dileyeceksin o dilemeyecek! Özür dile ve devamını getirme.’ dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İbrahim Tatlıses kaza sonrası sargıyla konser verdi

Masterchef'te diskalifiye şoku! Acun Ilıcalı o yarışmacıyı geldiği gibi gönderdi

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef'te diskalifiye şoku! Acun Ilıcalı o yarışmacıyı geldiği gibi gönderdi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

06 06 1 yıl önce

Mehmet şefim, bu edepsize haddini bildirin. konuşmaları hareketleri buradan bir psikopat çıkacak ( daha önce çıkmıştı. kuşa eziyet eden gibi )....