Masterchef'te diskalifiye şoku! Acun Ilıcalı o yarışmacıyı geldiği gibi gönderdi

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, yeni sezonda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Her geçen gün rekabetin arttığı yarışmada Acun Ilıcalı'nın sinirlenerek yarışmacılardan birini elediği iddia edilidi.

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, her hafta birbirinden özel lezzetleri ekran başındaki izleyenlerle buluşturmaya devam ediyor. Yeni sezonun şampiyonu olmak isteyen yarışmacılar en iyi tabağı şeflere sunmak için kıyasıya bir mücadele veriyor. Geçtiğimiz günlerde ilk takım kaptanlığı oyununun oynandığı yarışmada heyecan yavaş yavaş tırmanırken "diskalifiye" iddiası gündeme bomba gibi düştü.

MasterChef Türkiye

MasterChef Türkiye

İddialara göre; bu hafta kırmızı takımda yer alan yarışmacılardan Kıvanç, Acun Ilıcalı tarafından 'Gözüm görmesin' diyerek diskalifiye edildi. Kıvanç'ın yarışmadan apar topar gönderildiği ileri sürülürken taraflar konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Masterchef Kıvanç

Masterchef Kıvanç

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İbrahim Tatlıses kaza sonrası sargıyla konser verdi

MasterChef’te Burak Kaya'dan Gamze’ye ağır sözler! Mehmet Şef küplere bindi

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef’te Burak Kaya'dan Gamze’ye ağır sözler! Mehmet Şef küplere bindi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Rebelboy1903 1 yıl önce

Burak Kaya gibi bir hadsiz varken kıvanç a niye sarsın ki ? Bir de tamam kanal sahibi de programlara salça olmayı bırakması lazım