Üçüncü kez kansere yakalanan Özkan Uğur'dan paylaşım!

Geçtiğimiz aylarda üçüncü kez kansere yakalandığını duyuran Özkan Uğur takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Uğur, Instagram hesabı üzerinden Mfö grubuyla çekilmiş olduğu gençlik fotoğrafını paylaştı.

Daha önce iki kez kansere yakalanan ve iyileşen Özkan Uğur, geçtiğimiz nisan ayında hastalığının bir kez daha nüksettiğini açıklamış ve ilaç tedavisine başladığını, bir süre ara vereceğini duyurmuştu.

Özkan uğurdan yeni paylaşım

Özkan uğurdan yeni paylaşım

2013 yılında lenf kanserine yakalanan Uğur 3.defa tedavi görmeye başladı. Sahnelere ara veren usta sanatçı uzun zaman sonra paylaşım yaptı. Uğur, son paylaşımıyla takipçilerini geçmişe götürdü. 

Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan ve kısa adı MFÖ olan grubun çok sevilen ismi paylaşımıyla çok konuşuldu. Özkan Uğur 1984 yılında grup ile çekilmiş olduğu fotoğrafını paylaştı. İşte o paylaşım;

Özkan Uğur

Özkan Uğur

3. kez kanser tedavisi gören Uğur'un bu gönderisi binlerce beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sinan Çalışkanoğlu'ndan yıllar sonra gelen itiraf gündem oldu!

Sinan Özen ceviz kurbanı oldu! 6 metre yükseklikten düşen ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Özen ceviz kurbanı oldu! 6 metre yükseklikten düşen ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı
Ecem Erkek verdiği kilolarla tığ gibi oldu! Son hali şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Ecem Erkek verdiği kilolarla tığ gibi oldu! Son hali şaşırttı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0