Pınar Deniz'den güldüren itiraf! "Ekranda görüp istemeye geldiler"

Yargı dizisiyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Pınar Deniz, bir zamanlar rol aldığı "Vatanım Sensin" dizisi zamanında başına gelen ilginç bir olayı anlattı. Ünlü oyuncu o zamanlarda kendisini ekranlarda görenlerin, istemeye eve geldiklerini belirtti.

Ekranların en beğenilen dizisi "Yargı" da Ceylin karakterini oynayan oyuncu Pınar Deniz, verdiği bir röportajda başına gelen ilginç bir olayı anlattı. Ünlü oyuncu "Vatanım Sensin"de rol aldığı dönemlerde kendisini ekranlardan görüp beğenenlerin istemeye geldiğini ifade etti.

pınar deniz

pınar deniz

"BİR DE ISRARCI OLDU"

Tam o dönemlerde şöhreti yakalayan oyuncu "Dizide beni çok beğenip evimi bulup çat kapı istemeye gelmişlerdi! Bir hafta ısrarcı olmuştu aile. Bakıldığında korkunç ama komik bir olay" ifadesini kullandı.

pınar deniz

pınar deniz

"İŞİMİ AŞKLA TUTKUYLA YAPIYORUM"

Bu kadar başarılı olmasının ardındaki sebeplerin sorulması üzerine cevap veren Deniz "Bu başarının sırrı; çok çalışmak. Ben uyumayıp sadece işime odaklandığım bir dönemdeyim. Mesleğimi çok seviyorum, işimi aşkla ve tutkuyla yapıyorum. Kendimi ekranda izlerken ağlarım. Çok fazla özeleştiri yaparım." açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fahriye Evcen'in ikiz bebekleri göründü! Ünlü oyuncunun son paylaşımı olay oldu!

BİR YORUM YAPIN 0