Derya Baykal kolları sıvadı! Kış için hazırlara başladı

Oyuncu ve sunucu Derya Baykal, kış hazırlıkları için kolları sıvadı. Ayvalık'taki bahçesinde zeytin toplayan Baykal, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun sempatik ve doğal hali ise beğeni yağmuruna tutuldu.

65 yaşındaki ünlü sunucu ve oyuncu Derya Baykal, sessizliğini korurken şimdilerde kış için hazırlık yaptığını ilan etti. Ünlü sunucu hazırlıklar için kollarını sıvayıp yollara düştü. Soluğu yazlığı Ayvalık'ta aldı...

derya baykal

derya baykal

"ZİYAN ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

İlk olarak Ayvalık'ta zeytinliklerinden zeytin toplayan Baykal, sonrasında kış için erzak toplamaya başladığını ifade etti. Özellikle zeytin ağacının önünde poz veren Baykal "Benim dinlenme anlayışım, iş yaparak" ifadelerini kullanması takdir topladı. Toplanan zeytinlerin her halini tek tek paylaşan Baykal "Rüzgâr zeytinleri yere dökmüş birini bile ziyan etmeyi düşünmüyorum. Yere düşen zeytin olmazmış, onları süs yaparız artık. Bir bilgiye göre de yere düşen zeytin kurtlu zeytinmiş…" açıklamasında ise müsrif biri olmadığını kanıtlamış oldu.

derya baykal zeytinleri

derya baykal zeytinleri

TAKİPÇİLERİNDEN TAKDİR TOPLADI

Baykal'ın art arda gelen paylaşımlarına ise takipçilerinden "Bu nasıl enerji, sürekli, koşturmacada" derken kimi takipçisi ise "Valla helal hem orada hem orada" notunu düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İncir nasıl kurutulur? Evde incir kurutma yöntemi! İncir saklama koşulları...

Pınar Deniz'den göz kamaştırıcı Paris pozları !

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Deniz'den göz kamaştırıcı Paris pozları !
İlker Aksum'dan yıllar sonra gelen Yabancı Damat itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

İlker Aksum'dan yıllar sonra gelen Yabancı Damat itirafı!

BİR YORUM YAPIN 0