Haluk Levent bu kez kendisi için yardım istedi: Haydi AHBAP!

Sanatçı kişiliğinin yanı sıra yaptığı yardımlarla da adından söz ettiren şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından bu kez kendisi için "Haydi AHBAP!" diyerek yardım istedi.

AHBAP Derneği ile yaptığı yardımlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Twitter'da geniş bir kitlesi olan Levent, son paylaşımıyla hayranlarını şaşkına uğrattı. 

Haluk Levent

Haluk Levent

Yardıma ihtiyacı olan kişileri şehirdeki AHBAP'lara yönlendiren ünlü şarkıcı, bu kez kendisi için İstanbul AHBAP’a seslendi. "Ben 17 tweet’imi beğenmişim. Kendi tweet’imi yani. Girin bakın sayfama" diye sözlerine başlayan Levent, "Yahu 1-2 tweet olsa elim çarptı diyeceğim ama 17 tweet ya. Olmak istemediğim bir durumdayım. Lütfen bu nasıl oluyor söyleyin? İstanbul AHBAP! Bir şey yap. İmdat ya" ifadelerini kullanarak yardım istedi. 

Haluk Levent AHBAPtan yardım istedi

Haluk Levent AHBAPtan yardım istedi

Kısa sürede gündem olan paylaşımın ardından sosyal medya kullanıcıları "Derde bak", "Bu da dertse biz ne yapalım" gibi yorumlarda bulundu. 

Haluk Levent yardım istedi

Haluk Levent yardım istedi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Metin Akpınar'dan skandal ifadeler! Türk Milleti'ne hakaret etti ve 6'lı masayı övdü

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Haluk 1 yıl önce

Sayın bakan Berat Albayrak bizim secmenimize uzaya 4 şeritli yol yapacağız desek inanır dediginde demekki haklıymış sayın bakan