Müge Anlı canlı yayında itiraf etti! "Bana eşim de kızıyor"

ATV ekranlarındaki Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı canlı yayında eşi Şinası Yüzbaşıoğlu ile ilgili bir itirafa imza attı.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni, çözülemeyen olayların çözüldüğü Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, canlı yayında eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilgili bir anısını anlattı. Parasını alamadığı için Japonya'dan kalkıp Müge Anlı'ya gelen Yumiko isimli kadının sorununun çözülmesinin ardından Anlı'nın sözleri, hem stüdyodaki hem de ekran başındaki seyircilerin dikkatini çekti.

Müge Anlı

Müge Anlı

Müge Anlı MeryemİLİŞKİLİ HABERMüge Anlı Meryem'in otopsi raporunu görünce çileden çıktı! "Gün yüzü görme"

"EŞİM DE BANA KIZIYOR"

Yumiko isimli kadın Müge Anlı sayesinde eski nişanlısından alamadığı parayı nihayet aldı. Japonyalı kadın kolyesinin de olduğunu iddia edince Müge Anlı "Bir kanıtın yok" demesinin ardından, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile aralarında geçen diyaloğu anlattı. Anlı, "Bana eşim de kızıyor sen hep kadınların tarafını tutuyorsun. Bir şey oldu da geçen bak diyorum burada erkek haklı diyor ki 'Sanki söylüyorsun' Kim haklıysa onu söylüyorum. Erkek haklıysa erkek haklı diyorum, kadın haklıysa onu söylüyorum" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Peygamberimiz (sav)in evi 3D teknolojisiyle yeniden canlandırıldı! Tüyleri diken diken etti

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0