Şükran Ovalı'dan alkışlanacak hareket!

‘Yargı’nın başarılı oyuncusu Şükran Ovalı’dan alkışlanacak bir hareket geldi.

Futbolcu Caner Erkin ile 2017 yılında İtalya'nın başkenti Roma'da nikâh masasına oturan ve bu evliliğinden  Mihran Ela adında bir kızı olan oyuncu Şükran Ovalı, geçtiğimiz aylarda Re Touch Mag'in kapağı olmuştu. Dergiye verdiği röportajda kızı ve evliliği hakkında samimi açıklamalarda bulunan Kanal D dizisi 'Yargı'nın Savcı Derya'sı, "Caner Bey ile tanışmadan önce evlilik ve anne olma fikrine nasıl bakıyordunuz?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

Açıkçası düşünmüyordum. Çok da isteğimi hatta cesaretim yoktu evliliğe ama her zaman çok anaç biriydim. Çocukları hep çok sevmişimdir, bunu beni yakından tanıyanlar çok iyi bilir.

Hayatın size ne getireceğini bilemiyorsunuz tabii, çok şükür ki Caner’le yollarımız kesişti. Şimdi ailem, her şeyim ve tekrar 'iyi ki' diyorum. İstikrar sabır ve cesaret... Hep teşekkür ediyorum vazgeçmediği için. Ön yargı işte. Her türlüsü zarar, neyse ki sonuç güzel.

 'Yargı'daki başarılı performansıyla adından söz ettiren 37 yaşındaki Şükran Ovalı, alkışlanacak bir harekette bulundu. Yaptığı iyiliklerin duyulmaması için kırkı kırk yaran oyuncunun, Milli futbolcu Caner Erkin’le 4.5 yıl önce kucağına aldığı kızı Mihran Ela’nın hiçbir elbisesini ve ayakkabısını atmayarak; yardıma muhtaç olanlara gönderdiği ortaya çıktı.

Çocuğunun elbiselerini yardımcılarıyla birlikte özenli bir şekilde paketleyen güzel oyuncunun, bu eşyaları hem kendi belirlediği insanlara, hem de yardım kuruluşlarına bağışladığı öğrenildi. Yaptığı bu hayır işinin de duyulmasını istemeyen Şükran Ovalı’nın, futbolcu eşi Caner Erkin’le yaptığı diğer bağışların da hatırı sayılır cinsten olduğu söyleniyor.

 Bir Küçük Gün Işığı'nın Fırat'ı Berk Oktay dizlerinin üzerine kapanıp...

İLİŞKİLİ HABER

Bir Küçük Gün Işığı'nın Fırat'ı Berk Oktay dizlerinin üzerine kapanıp...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0