Seren Serengil'den zehir zemberek sözler! "Foyalarını ortaya çıkarırım"

Ünlü sunucu Seren Serengil, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şoke etti. Kime söylediği belli olmayan Serengil'in paylaşımında kullandığı sözler, görenleri hayretlere düşürdü. Sinirini kusan Serengil, bir de tehdit etti...

"Söylemezsem Olmaz" programının ünlü sunucu Seren Serengil, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Ünlü sunucunun son yaptığı paylaşımlar herkesi şoke etti. Sürekli birilerine söylediği sözlerle gündeme gelen Serengil, bu sefer zehir zemberek laflar etti!

seren serengil

seren serengil

RESMEN TEHDİT ETTİ!

Ünlü sunucu sosyal medya hesabından birçok ünlüyü takip ederek, network ağının genişliğini kullanarak magazin gündemini ayakta tutuyordu. Şimdilerde kendi hesabından yaptığı paylaşımla gündem olan Serengil, resmen tehdit etti!

seren serengil paylaşımı

seren serengil paylaşımı

"OYUNLARINI BOZARIM"

Serengil paylaşımında "Söylemiştim metresleri sevmem, yuva yıkanları, iftira atanları, basit ve kalitesizleri... Bunlar da beni sevmez, maskelerini düşürürüm ve oyunlarını bozarım. Ve inanın ben birinin karşısında yer alıyorsam elimde sağlam sebeplerim vardır. Vicdanım her daim haksızlığa uğratılmaya çalışılan haklıdan yanadır." sözlerini kullandı. Serengil'in paylaşımını görenler ise, yine kime kızdığını merak etti. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Aslı Tandoğan'dan kızına büyük jest! Hem çaldı hem söyledi

BİR YORUM YAPIN 0