Uğur Işılak konserinin iptal edilmesinin arkasında kimlerin olduğunu açıkladı!

Sanatçı Uğur Işılak'ın İngiltere'de vereceği konser 'güvenlik gerekçesiyle' iptal edilmişti. Usta sanatçı sosyal medya hesabından tepkisini gösterirken bir de Türk Bayraklı bir fotoğraf paylaşmıştı. Işılak, konserinin iptal edilmesinin arkasında kimlerin parmağı olduğunu açıkladı. İşte tüm detaylar...

Sanatçı Uğur Işılak'ın geçtiğimiz günlerde İngiltere'deki hayranlarıyla buluşacağı konser "güvenlik gerekçesi"yle iptal edilmişti. Usta sanatçı verilen karar sonrası İngiltere yetkililerine sosyal medya hesabından tepki göstermişti.

Türkiye'nin birçok alandaki gelişimini ve dünya çapında başarılara imza atmasını hazmedemeyen batılı ülkelerden İngiltere, Türkiye'ye ve Türk milletine olan sevdasıyla bilinen usta sanatçı Işılak'ın konserinin iptal etmesi vatandaşların da tepkisini çekmişti.

"PKK VE FETÖ'CÜ LOBİLER İŞBİRLİĞİ YAPIP KONSERİMİ İPTAL ETTİRDİ!"

İngiltere yetkilileri otele saldırı olacağı gerekçesini sunarak sanatçı Uğur Işılak'ın konserini iptal etmişlerdi. Halk ozanı geleneğinin son temsilcilerinden olan sanatçının hedef alınmasının şaşırtıcı olmadığı belirtilirken olayın arkasında kimlerin olabileceği açıklandı.

Işılak, konserin güvenlik bahanesiyle iptal edilmesinin arka planında terör örgütü PKK ve FETÖ'cü lobilerin işbirliği içinde olduğunu belirtti.

Uğur Işılak tek bir fotoğrafla İngiltereye had bildirdi

Uğur Işılak tek bir fotoğrafla İngiltereye had bildirdi

NE OLMUŞTU?

Usta sanatçı olaydan bir gün sonra sosyal medya hesabından yeniden paylaşım yaptı. Işılak, Türk Bayrağı fotoğrafıyla İngiltere'deki yetkililere asıl çarpıcı mesajı verdi. Paylaşımına, "Konserimizi iptal eden İngiltere'ye ve avanesine bir fotoğraf bırakıyorum" başlığını atan sanatçı, "Hamdolsun ki, “emperyalist abilere” ülkesini şikâyet eden adam olmadık bugüne kadar. Ne karanlık örgütlerle işimiz oldu ne de işi olanlarla bağımız… Başımız dik, istikametimiz Büyük Türkiye" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Uğur Işılak

Uğur Işılak

Konuya dair önceki gün sosyal medya hesabından paylaşım yapan Işılak, "İngiliz yetkilileri tarafından iptal edilmiştir. Her defasında, iptalin 1 gün kala beyan edilmesi de art niyetin farklı bir tezahürüdür. Bu antidemokratik kararı kınıyor, vatandaşlarımızdan özür diliyorum'' ifadelerini kullandı.

"BİZİM İÇİN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI"

Avrupa Birliği Türkiye Demokratları Birliği'nden de konserin iptaline ilişkin açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer evrildi;

"06.11.2022 Pazar günü Londra’da organize etmeyi planladığımız Uğur Işılak ile “Bir Saz Bir Söz“ programımız maalesef otel yönetimi tarafından güvenlik gerekçe gösterilerek iptal edilmiştir.

MersinİLİŞKİLİ HABERMersin'deki terör saldırısına ünlüler ateş püskürdü!

İngiltere’de Türk toplumunun birlik ve beraberliğinin inşaası için yapmış olduğumuz bu programın iptal olması bizim için bir hayal kırıklığıdır. Önümüzdeki süreç içerisinde bu programı tekrar yapmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.

Maalesef İngiltere’de Türk toplumunun program yapabileceği bir yerinin olmaması ve derneklerimizin bundan faydalanamaması çok büyük bir açık olarak tekrar önümüze geliyor."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Buray'dan köy okullarına ziyaret! O çaldı çocuklar oynadı​

BİR YORUM YAPIN 1

Vatandaş 1 yıl önce

Helal olsun sana ve.