Uğur Işılak Türk milletine çağrıda bulundu! "Tedirginlik yok, umutsuzluk yok"

Geçtiğimiz pazar günü İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör faciasının faili Emniyet Güçleri'nin çalışmaları sonucu yakalanmıştı. Usta sanatçı Uğur Işılak, sosyal medya hesabından teröristin yakalandığına dair "Büyüksün Türk Devleti" paylaşım yapmıştı. Işılak, Türk milletine önemli çağrıda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde saat 16.20 sularında İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen hain terör saldırısının faili emniyet güçlerinin sistemli çalışmaları sonucu yakalandı. Sanatçı Uğur Işılak, sosyal medya hesabından bebek katili teröristin yakalandığına dair paylaşım yaparak "Büyüksün Türk Devleti" ifadelerini kullanmıştı.

Usta sanatçı, son olarak Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Türk milletine kritik mesaj verdi.

Yüzyıllardır süregelen Türk ve Müslüman düşmanlığının kıyamete kadar üreyeceğine vurgu yapan sanatçı buna karşın, vatan ve milletine bağlı dava neferlerinin kazanacağının altını çizdi. Aynı zamanda Işılak, bezginliğin ve tedirginliğin olmaması gerektiğinin de altını çizerek bu konudaki duygularını şu ifadelerle dile getirdi:

"İtler ürüyecek, yiğitler yürüyecek ve bu hikâye, kıyamete kadar böyle devam edecek.  Bezginlik yok, tedirginlik yok, umutsuzluk yok."

 

Sanatçı Uğur Işılak

Sanatçı Uğur Işılak

Uğur Işılak konserinin iptal edilmesinin arkasında kimlerin olduğunu açıkladı!İLİŞKİLİ HABERUğur Işılak konserinin iptal edilmesinin arkasında kimlerin olduğunu açıkladı!

"KIYAFET ASIL, FAİL MAŞA"

Işılak, İstiklal Caddesi'ndeki kameralar tarafından başörtülü bir şekilde görüntülenen failin gerçek görünümüne atıfta bulundu. Ayrıca sanatçı paylaşımında failin maşa olduğunu söyleyerek terör örgütü tarafından kullanıldığını da vurgulamıştı.

Sanatçı, Emniyet Güçleri tarafından teröristin kısa sürede yakalanması üzerine de "Büyüksün Türk Devleti" demişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi’nin yeniden başlayacağını duyurdu!​

BİR YORUM YAPIN 0