Amerikalı şarkıcı Della Miles Türklere ve Türk yemeklerine övgü yağdırdı

Amerikalı şarkıcı Della Miles, İzmir'de 2023 gelinlik modellerinin tanıtıldığı bir defilede sahneye çıktı. Miles, etkinlik sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şarkıcı Türklere ve Türk yemeklerine övgüler yağdırdı.

22 Kasım'da İzmir'de düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nda 2023 gelinlik kreasyonu tanıtıldı. Sektörün büyük ilgi gösterdiği fuara dünyaca ünlü isimler de katılım sağladı.

16'ncısı düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nda birbirinden şık gelinlikler defileye damga vurdu. Amerikalı şarkıcı Della Miles de sahneye çıktı.

Amerikalı şarkıcı Della Miles Türklere övgü yağdırdı

Amerikalı şarkıcı Della Miles Türklere övgü yağdırdı

TÜRKLERİ ÖVDÜ

Sahne sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Miles, Türk kızları ve yemekleri hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu. Miles, "Burada çok yetenekli insanlar var, tüm tasarımcılar ve kıyafetleri taşıyan modeller çok özel. Bunları yapabilmek için çok farklı bir karaktere sahip olmanız lazım. Ayrıca kıyafetler çok ağırdı, kızların çok güçlü olduğunu söylemeliyim" sözlerine imza attı.

Öte yandan şarkıcı, Türk yemeklerinden en çok Adana kebabı sevdiğini de belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Alişan'dan kızı Eliz'le eğlenceli video!

BİR YORUM YAPIN 0