Filmi çekilecek olan Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i belli oldu! Lorin Merhart...

Bihter adıyla film olacak Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i belli oldu. Hafızalarda derin izler bırakan Beşir'i Lorin Merhart oynayacak.

Türkiye'nin unutulmaz dizileri arasına adını altın harflerle yazdıran Aşk-ı Memnu "Bihter" adıyla film yapılacağı konuşulmaya başlandı. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu hakkında detaylar yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Hala izlenmeye devam eden ve adından sıkça söz ettiren dizinin Beşir karakteri de belli oldu.

Lorin Merhart

Lorin Merhart

AŞK-I MEMNU'NUN BEŞİR'İ BELLİ OLDU

 Detaylarının merakla beklendiği filmde, Bihter'i Farah Zeynep Abdullah, Behlül'ü Boran Kuzum, Nihal'i Helin Kandemir, Firdevs Hanım'ı Hande Ataizi, Peyker'i Nezaket Erden, Matmazel'i ise Ebru Özkan  oynarken Aşk-ı Memnu'nun hafızalara kazınan Beşir rolünü üstlenecek kişi ise bir döneme Çukur dizisi ile damga vuran Lorin Merhart oldu.

Lorin Merhart

Lorin Merhart

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Survivor'da iğne ipliğe dönen Berdan Mardini iki tencere yemeği tek başına yedi!

Oyuncu Deniz Işın tesettüre girdi! Herkes çok yakıştırdı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Deniz Işın tesettüre girdi! Herkes çok yakıştırdı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0