Volkan Demirel gözyaşlarına hakim olamadı! "Allah rızası için yardım edin"

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, deprem sonrası sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım çağrısında bulundu. Demirel'in eşi Zeynep Demirel de "Enkaz altında olan tanıdıklarımız var" dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sabaha karşı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.4 şiddetindeki deprem tüm Türkiye'yi teyakkuza geçirdi. Çevrede bulunan Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay illerinde de yıkıntılar meydana gelirken Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel sosyal medya hesabından gözyaşları içinde yardım çağrısında bulundu. Ünlü ismin eşi Zeynep Demirel de enkaz altında tanıdıkların olduğunu belirtti.

Volkan Demirel

Volkan Demirel

Ünlüler kayıtsız kalmadı! Deprem sonrası geçmiş olsun mesajları gecikmediİLİŞKİLİ HABERÜnlüler kayıtsız kalmadı! Deprem sonrası geçmiş olsun mesajları gecikmedi

"LÜTFEN YARDIM, LÜTFEN"

Gözyaşları içerisinde yardım isteyen Volkan Demirel, "Lütfen yardım, lütfen. Ne kadar imkan varsa göndermenizi istiyorum lütfen. Çevre illerde aynı şekilde. Sadece Hatay-Antakya değil... Allah rızası için insanlar burada çok kötü" ifadelerini kullandı.

Zeynep Sever Demirel

Zeynep Sever Demirel

BİR YORUM YAPIN 0