Serap Paköz kötü haberi sosyal medyadan duyurdu! "Halam açlık susuzluk ve soğuğa dayanamadı"

Ünlü sunucu Serap Paköz, günler sonra sosyal medya hesabından Kahramanmaraş depreminde halasını kaybettiğini duyurdu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından sunucu Serap Paköz de aldığı acı haberle yıkılan ünlüler arasında yer aldı. Tüm Türkiye'yi yasa boğan ve 10 ilimizi etkileyen depremde Paköz'de ailesinden bazı kişilerin enkazda olduğunu öğrenmişti.

ACI HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU!

9 gündür enkaz çalışmalarını bekleyen ünlü sunucu halasından gelen kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Paköz'ün açıklaması şu şekilde;

"Canım halam Kahramanmaraş'taki depremin ilk 3 günündeki açlık, susuzluk ve soğuğa dayanamayarak hayatını kaybetti" 

serap paköz halasını kaybetti

serap paköz halasını kaybetti

SOSYAL MEDYADAN GELEN YORUMA SERT TEPKİ!

Ünlü ismin yaptığı paylaşım sonrası bir sosyal medya kullanıcısı "Neden yardıma gitmediniz peki doyurmadınız?" yorumunda bulundu. Halasını kaybeden Serap Paköz gördüğü yorum sonrasında isyan etti. Paköz, tepkisini yazdığı yorumla gösterdi.

" Orada mıydınız? Orada mısınız? Akrabalarım ve diğer depremzedeler için neler yaptığımı ve yapmaya devam ettiğimi nereden biliyorsunuz? İlan etmek, bunu aleme duyurmak zorunda mıyım?"

 

Yürekleri dağlayan sözler! "Ayakkabı aldım günah olur mu?"

İLİŞKİLİ HABER

Yürekleri dağlayan sözler! "Ayakkabı aldım günah olur mu?"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0