Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn pisti toza dumana kattı! Lüks otomobille...

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn'in süper lüks bir otomobili kullandığı anlar sosyal medyaya damga vurdu. Küçük Zayn'in pistteki yetenekleri gören sosyal medya kullanıcıları gönderiyi yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

5 kez Dünya Supersport Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu, şu sıralar aktif olarak sporla ilgilenmese de minik oğlu Zayn ile çektiği videolarla sosyal medyada büyük yankı uyandırıyor. Daha önce babasının motosikletini süren 4 yaşındaki Zayn, bu kez de babasının lüks marka otomobilini kullandı. 

Zayn Sofuoğlu

Zayn Sofuoğlu

Yaşıtları oyuncaklarla oynarken pistin tozunu attıran yetenekli Zayn'in spor otomobili kullanırken çekilen videosu viral oldu. Zayn Sofuoğlu'nun Instagram hesabından "1000 hp pistte kontrol altında" notuyla yapılan paylaşım dünya genelinde milyonlarca sosyal medya kullanıcısına ulaştı. 

CZN Burak yüzleri güldürmeye devam ediyor! İlk günden beri depremzedelerin yanında...

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak yüzleri güldürmeye devam ediyor! İlk günden beri depremzedelerin yanında...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0