Kerem Alışık Hülya Avşar'lı programdan çekilme kararı aldı! Yerine gelen isim...

Oyuncu Kerem Alışık, Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan "Yıldız De Bana" programının jüri üyeleri arasındaydı. Hülya Avşar, Hamdi Alkan, Büşra Pekin'in kadrosunda yer aldığı yarışması programından ünlü oyuncu çekilme kararı aldı. Boş kalan koltuk için ise o isimle anlaşmaya varıldı.

Kanal D ekranlarına damga vurması beklenen "Yıldız De Bana" yarışmasının başlamasına sayılı günler kaldı. Arka Sokaklar dizisinin bitmesinin ardından her hafta cuma günü yayınlanacak olan yarışma programı için Hülya Avşar, Büşra Pekin, Hamdi Alkan ve Kerem Alışık ile anlaşmaya varılmıştı. Ancak daha yarışma başlamadan beklenmeyen bir ayrılık yaşandı.

Kerem Alışık Yıldız De Bana programından çekildi

Kerem Alışık Yıldız De Bana programından çekildi

Efsane dizi Arka SokaklarİLİŞKİLİ HABEREfsane dizi Arka Sokaklar'ın yerine gelecek proje belli oldu! Hülya Avşar ile...

TİYATRO SAHNESİNİ TERCİH ETTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; başarılı oyuncu Kerem Alışık, Küheylan adlı tiyatro oyununun yoğun provaları nedeniyle Yıldız De Bana yarışmasından ayrılmak zorunda kaldı. Yaşar ve Efe İrvül'ün patronu olduğu Pastel Film imzalı yarışmada Alışık'ın yerine başka bir usta sanatçı ile anlaşma sağlandı. Oyunculuğunun yanı sıra YouTube kanalı üzerinden yayınladığı videolarla adından söz ettiren Zafer Algöz, Kerem Alışık'ın yerine "Yıldız De Bana" yarışmasının jüri koltuğuna oturdu.

'Yıldız De Bana' yarışma programı, 31 Mart itibariyle her cuma Kanal D ekranlarında olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİELCEK VİDEO;

Dünyaca ünlü isimlerde Türkiye'ye görüntülü destek mesajı yağdı: "Seninleyiz Türkiye"

BİR YORUM YAPIN 1

mersinli 1 yıl önce

Kerem Alışık ı tebrik ediyorum Söylemlerinde devamlı 6+1 destekliyor. Böyle insanları TV lerde görmek istemiyoruz. Bu insanları yükseklere çıkarıyoruz biraz para bulunca Vatan haini oluyorlar