Zerrin Özer'den dikkat çeken çıkış! "Sanat camiasının delisi benim"

Geçtiğimiz yıllarda müziği bıraktığını açıklayan Zerrin Özer kısa bir süre sonra sahnelere kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı. Objektiflere takılan Özer'in son açıklaması herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz akşam bir davette görüntülenen ünlü sanatçı Zerrin Özer, gazeteciler ile sohbet etmeyi ihmal etmedi. Haziran 2022'de müziği bıraktığını açıkladıktan müziğe tekrar geri dönen Özer, basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını yanıtladı.  

Zerrin Özer

Zerrin Özer

"BİZİM MESLEĞİMİZDE O DELİ BENİM"

65 yaşındaki şarkıcı, "Müziği bırakmak değil. Biliyorsunuz bir mahallenin delisi var. Bizim mesleğimizde o deli benim. İnsanlar bazen sinirlenebiliyor ama sahne olmasa bile asla müziksiz olamam. Sağlığım iyi, vertigom var sadece. Z kuşağına yeni şarkılarım ile hitap edeceğim" şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak'tan doğum gününe özel videolu paylaşım!

CZN Burak'tan doğum gününe özel videolu paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'tan doğum gününe özel videolu paylaşım!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0