Hakan Ural'ın seçim paylaşımı dikkat çekti! "Bir taraftan açıkça ülkeyi böleceğiz diyenler var"

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala hem yurt içinden ve hem de yurt dışından milyonlarca vatandaş 14 Mayıs'ı konuşuyor. 21 yıl öncesine nazaran herkes siyasi görüşüyle ilgili fikir yürütme özgürlüğüne sahipken ünlü isimlerden peş peşe konuya ilişkin paylaşımlar geliyor. Ünlü sunucu Hakan Ural, bir tarafın açıkça ülkeyi böleceğini iddia ederek Millet İttiafkı'yla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kübra Şenal
Yasemin.com / Özel

"Bu sefer başka", "Türkiye'nin kaderini belirleyecek" denilen 14 Mayıs 2023 seçimlerine sayılı günler kaldı. Yalnızca Türkiye ve Türk vatandaşlarının değil, birçok ülkenin gözü kulağı ülkemizdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde. Cumhurbaşkanlığı için aday olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan, temsil ettikleri parti ve ittifaklar adına vaatleri ve vekil adaylarını açıkladı. Bu noktada özellikle Millet İttifakı'nın -tabiri caizse-, eski Türkiye dönemi vaatleri ve vekil listesi kamuoyunun tepkisini çekti. Ünlü isimlerden Hakan Ural, daha önceki paylaşımlarında "Teröristler ile iş birliği" ifadesiyle tasvir ettiği Millet İttifakı için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hakan Ural

Hakan Ural

Hakan Ural seçim öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu! İLİŞKİLİ HABERHakan Ural seçim öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu! "Korkmayın 1 oyum var"

"BİR TARAFTA AÇIK AÇIK ÜLKEYİ BÖLECEĞİZ DİYENLER VAR"

21 yıldır ülkesine ve milletine hizmette geri durmayan, Türkiye'nin gücünü tüm dünyaya gösteren, verdiği sözlerin her birini yerine getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her defasında yanında olduğunu belirten Hakan Ural, 14 Mayıs seçimlerinin demokratik bir seçim olmadığını ifade etti. Ural, pusulada yer alacak olan Millet İttifakı için de şunları kaydetti:

"Türkiye demokratik bir seçime gitmiyor! Farklı siyasi partiler ülkesinin ve milletinin lehine farklı yöntem ve söylemlerle aynı amaç uğruna yarışmıyor kendinize gelin. Bir tarafta  açık açık ülkeyi böleceğiz diyenler var bu asla bir seçim değil olamaz da."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hakan Ural

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hakan Ural

"YÜZDE 80 İLE KAZANMALI"

Yapılan hizmetlerin göz önünde bulundurulması gerektiğini belirten Ural, Millet İttifakı'nın teröristlere özerklik vaadine karşın Cumhur İttifakı için "Yüzde 80 ile kazanmalı" dedi. Ural, paylaşımında "Mevcut söylem ve vaatlere istinaden Cumhur İttifakı, 80 ile kazanmalı. Aşağısı akıl almaz ve vahim olur. Ülkeyi bölmek, özerklik teröristlere özgürlük söylemine bu ülkenin ekmeğini yemiş suyunu içmiş gram vicdanı olan hiç kimse bunca şehidi varken asla 1 oy atmaz." ifadelerine yer verdi.

Hakan Ural Kılıçdaroğlunun teröristlere özerklik vaadine tepki gösterdi

Hakan Ural Kılıçdaroğlunun teröristlere özerklik vaadine tepki gösterdi

"TERÖRİSTLER İLE İŞ BİRLİĞİ İLE NASIL BAHAR GELİR?"

Ural, daha önceki yaptığı bir paylaşımında, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçim reklamı ve sloganını "Sana söz baharlar gelecek" olarak belirlemiş. Teröristlere özgürlük teröristler ile iş birliği ile nasıl bahar gelir Kemal Bey! Bunu terörle mücadelede 50 bin vatan evladını kaybetmiş bir millete izzah eder misiniz" demişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fenomen Nur Nahya ile Bakan Varank arasında güldüren TOGG diyaloğu! Bay Kemal'e gönderme

Tesettüre giren Popstar yarışmacısı Özlem Osma'dan eli öpülesi hareket! Anne ve babasını...

İLİŞKİLİ HABER

Tesettüre giren Popstar yarışmacısı Özlem Osma'dan eli öpülesi hareket! Anne ve babasını...

BİR YORUM YAPIN 2

Mustafa Akın 1 yıl önce

40 yıllık siyasetçinin bile aklına gelmeyen tespitleri yapmış. Helal olsun Hakan Ural.

SELAMET 1 yıl önce

KARDEŞİMİZ SİN AYNENN katılıyorum...ÖZERKLİK demek ülkeyi bölmek demektir....