Servetiyle dikkat çeken Ali Ağaoğlu 1.000 akrabasını ağırladı! Bayram günü boyunca...

Yaptığı projelerle dikkat çeken Ali Ağaoğlu, pandemiden dolayı ara verdikleri 'Geneleksel Ağaoğlu Buluşmaları'nı bu Ramazan Bayramında gerçekleştirdi.

İş adamı Ali Ağaoğlu, Türkiye'nin en zengin 27. insanı olarak biliniyor. Yaptığı projelerle ve özle hayatıyla bir dönem gündeme gelen Ağaoğlu, pandemiden dolayı ara verdikleri 'Geneleksel Ağaoğlu Buluşmaları'nı üç gün boyunca gerçekleştirdi. 1.000'e yakın akrabasını bayram süresi boyunca otelde ağırladığı öğrenildi.

Ali Ağaoğlu

Ali Ağaoğlu

BAYRAM GÜNÜ BOYUNCA BİN AKRABASINI AĞIRLADI

Akrabalarını bir otelde açık büfe kahvaltı ve yemek vererek ağırlayan Ali Ağaoğlu, yakın akrabasıyla bir araya geldi. Birlikte geçirdikleri üç gün boyunca, aile bireyleriyle bayramlaşmanın ardından kısa bir barkovizyon gösterisi ile kaybettikleri büyüklerini andı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gülben Ergen'e büyük tepki! Gelincik tarlasında çekim yapan şarkıcıya tarla sahibinden...

Demet Akalın ve Okan Kurt'tan romantik dans! Ünlü şarkıcının doğum gününde...

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın ve Okan Kurt'tan romantik dans! Ünlü şarkıcının doğum gününde...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Alihan 1 yıl önce

Allah bilir ne yasa dışı işler döndürüyorlardır. Ama tabi bu işin öbür tarafı da var. Yaptığı binalardan emin olmadığını kendisi de bizatihi ilan ediyor. O zamanki yönetmelik neyse ona uyduk yani sağlam değil babında. Bakalım, bunun da firar edeceği günleri görmeyiz inşallah..