Uğur Işılak'tan hakaret tayfasına tokat gibi cevap! "Yeniden seçeceğiz biiznillah"

İkinci tura kalan seçimler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklayan ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'a muhalif kanaldan ağza alınmayacak hakaretler geldi. Usta sanatçı Uğur Işılak sosyal medya hesabından konuyu belirtmeksizin sert tepki gösterdi. Işılak, 28 Mayıs zaferini işaret etti.

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ikinci tura kalan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olacaklarını belirtirken seçmenini de bu doğrultuda yönlendirdi. Cumhur İttifakı'na oy veren vatandaşlara ağza alınmayacak küfür ve hakaretlerde bulunan muhalif taraftarları, Oğan'ın açıklamasıyla linç edilecekler listesine bir kişiyi daha ekledi. Usta söz sanatçısı ve halk ozanı Uğur Işılak, "Siyasi tarih, böyle aşağılık üsluba şahit olmamıştı" şeklinde sert tepki göstererek 28 Mayıs sonrası 'zafer'e dikkat çekti.

Uğur Işılak

Uğur Işılak

Uğur Işılak muhalefetin karnesini gözler önüne serdi! İLİŞKİLİ HABERUğur Işılak muhalefetin karnesini gözler önüne serdi! "Sicil çok kabarık, yok yok her şey var"

"CUMHURBAŞKANIMIZI YENİDEN SEÇECEĞİZ BİİZNİLLAH"

"Bu nasıl bir dil, bu nasıl bir cüret, bu nasıl bir terbiyesizlik? Siyasi tarih,  böyle aşağılık bir üsluba şahit olmamıştır." diyen Işılak, Twitter hesabından yaptığı tepki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Duruşla, fikirle halk nezdinde itibar ve desteği kaybedenlerin son numarası, terbiyesizlik yapıp sinir uçlarına dokunarak infial uyandırmaktır. Bu millet bu numarayı yemez.

Sükunet ve büyük bir vakarla 28 mayısta Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz biiznillah."

Şarkıcı Doğuş'tan büyük güne Erd-Oğan'lı ithaf!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Doğuş'tan büyük güne Erd-Oğan'lı ithaf!

BİR YORUM YAPIN 1

Baki 11 ay önce

Dogru bir yorum. Adam gibi adam.