Pelin Karahan'ın eşinden aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı!

Pelin Karahan eşi Bedri Güntay'dan pahalı hediyeler almasıyla gündeme geliyor. Eşinden yine dudak uçuklatan bir hediye alan Pelin Karahan, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Birçok ünlü aldıkları lüks hediye seçimleriyle gündeme geliyor. Onlardan biride Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay. Geçtiğimiz gün eşinin doğum günü için lüks bir markanın saatini hediye alan Bedri Güntay kendisine de aynı saatin kırmızısını almıştı. O saatlerin toplam fiyatları ise dudak uçuklattı.

SAATİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Galatasaray'a olan düşkünlüğü ile bilinen Güntay, aynı saat markasının sarı rengini eşi Pelin Karahan'a aldı. 300 bin TL fiyatında olan saatın fiyatını duyanlar ise "Bu kadarı da pes" dedi. Ünlü çift, Galatasaray'ın son maçını isi toplam değeri 600 bin TL olan uyumlu saatlerle izledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hüseyin Altın'ın kızı Hilal Altın'dan "Dargınım" yorumu! Usta sanatçını dillere pelesenk şarkısını...​

Şarkıcı Doğuş'tan büyük güne Erd-Oğan'lı ithaf!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Doğuş'tan büyük güne Erd-Oğan'lı ithaf!
Uzaya giden ilk Suudi kadın Rayyanah Barnawi oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Uzaya giden ilk Suudi kadın Rayyanah Barnawi oldu!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

mustafa 11 ay önce

zengin olmak israf etmeyi gerektirmez..

konuk 11 ay önce

Ne kolay yahu herkes çıkıp şarkıcı dizi oyuncusu manken oluyor, sonra adı sanatçı olup kendilerini dokunulmaz ilan ediliyorlar, emek verin bir şeyler üretin beyninizle bedeninizle bir şeyler üretin.