Tuba Büyüküstün'den dikkat çeken seçim paylaşımı! Sosyal medyadan takipçilerini uyardı

Son olarak Zeytin Ağacı dizisinde rol alan Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından yaptığı seçim paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Büyüküstün, "Bir takım taraftarı değil, bilinçli oy kullan. Araştır, gözünü, kulağını kapatma" dedi.

Tuba Büyüküstün, Türkiye'nin gündemi olan ikinci tur seçimlerinden önce dikkat çeken paylaşıma yer verdi. Birçok ünlü isim Cumhurbaşkanı adayını açıklarken Büyüküstün, takipçilerini 'bilinçli oy'a yönlendirdi.

Tuba Büyüküstünün seçim paylaşımı dikkat çekti

Tuba Büyüküstünün seçim paylaşımı dikkat çekti

Tuba Büyüküstün 17 yıllık yoldaşının acı kaybıyla sarsıldı:Çocuk ruhuyla bana çok şey öğretti!İLİŞKİLİ HABERTuba Büyüküstün 17 yıllık yoldaşının acı kaybıyla sarsıldı:Çocuk ruhuyla bana çok şey öğretti!

"BİZ BİR BÜTÜNÜZ"

2. tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi paylaşım yapan Tuba Büyüküstün, takipçilerinin birkaç noktada hassas davranmalarını istedi. Büyüküstün, "Birbirimizden ayrı değiliz hiçbirimiz. Hiçbirimiz daha haklı ya da daha haksız değiliz. Biz biriz ve bütünüz. Ayrışmak karşı karşıya gelmek yerine bütünün parçaları olduğumuzu bilsek ve buna sahip çıksak. Hepimiz aynı şeyi istemiyor muyuz kendimiz ve ülkemiz için?" dedi.

Tuba Büyüküstünün seçim paylaşımı

Tuba Büyüküstünün seçim paylaşımı

"NEYE EVET DEDİĞİNİ BİL"

Ünlü oyuncu paylaşımının sonuna da şunları ekledi: "Bir takım taraftarı gibi değil bilinçli oy kullan! Araştır, gözünü, kulağını kapatma. Neye evet dediğini bil. Kararsız mısın? Geleceğini hayal et. Çocuklarının geleceğini, torunlarının geleceğini.. Bir cevap belirecektir kalbinde" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Tülin Şahin 'Oy Birliği' ile seçmene seslendi! "Benim oyum ile ne değişir diye düşünme"

BİR YORUM YAPIN 0