Forest Whitaker Sudan'da bir okulu ziyaret etti! Okulun bahçesine kendi elleriyle fidan dikti

Bugüne dek pek çok başarılı projeyle adından söz ettiren dünyaca ünlü yıldız Forest Whitaker, geçtiğimiz günlerde Sudan'ın başkentinde bulunan bir okulu ziyaret etti. Ünlü oyuncu ziyareti kapsamında okulun bahçesine fidan dikti.

"İskoçya'nın Son Kralı", "Başkanların Hizmetkarı" ve "Godfather of Harlem" gibi unutulmaz yapımlarla tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan Forest Whitaker, Sudan'a bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Forest Whitaker

Forest Whitaker

Güney Sudan'ın başkenti Juba'da yer alan St. Daniel Comboni Okulu'na giden ünlü yıldız, öğrencilerle tek tek sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Forest Whitaker Sudana gitti

Forest Whitaker Sudana gitti

Okulu gezen Whitaker, öğrenciler ve öğretmenlerle okulun bahçesinde fidan ekti. Ünlü oyuncunun anlamlı gezisi hayranlarından takdir topladı.

Forest Whitaker Sudanda bir okulda fidan dikti

Forest Whitaker Sudanda bir okulda fidan dikti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

MasterChef All Star'dan ilk tanıtım geldi!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0