Emre Altuğ'dan eski eşi Çağla Şıkel'e sert gönderme: Kuzey annesine çekmiş de ondan!

Geçtiğimiz gün oğlu Kuzey ile Babalar Günü için özel düzenlenen özel tenis maçına çıkan şarkıcı Emre Altuğ, eski eşi hakkında şaşırtan söylemlerde bulundu. Oğlu Kuzey üzerinden eski eşi Çağla Şıkel'e taş atan Altuğ'un "Kuzey annesine çekmiş" ifadeleri şaşırttı.

2008 ve 2015 yılları arasında ünlü model Çağla Şıkel ile evli kalan ve bu evlilikten Kuzey ile Uzay adında iki oğlu bulunan şarkıcı Emre Altuğ, önceki gün oğlu Kuzey ile gösteri maçı yaptığı 'Boss Cup Tenis Turnuvası'nda 'Babalar Günü' için korta çıktı.

Emre Altuğ ve oğlu Kuzey

Emre Altuğ ve oğlu Kuzey

Levent Tenis Kulübü'nde Umut Üngör ve babası Sadık Üngör ile gösteri maçı yapan Altuğ, maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yoğun takviminden dolayı bu yıl turnuvaya katılamadığını söyleyen ünlü şarkıcı, "Bu sene yoğun olduğum için turnuvaya katılamadım ama rica ettim, 'Burada olmak, baba-oğul oynamak istiyorum' dedim. Sağ olsunlar bugüne özel gösteri maçı koydular ama karşımıza hocaları koymuşlar. Kuzey ile ilk defa çiftler oynuyoruz. Biraz parmağı yaralı, mırın kırın ederek geldi." ifadelerini kullandı.

Emre Altuğ ve oğlu Kuzey ile tenis maçında

Emre Altuğ ve oğlu Kuzey ile tenis maçında

"KUZEY ANNESİNE ÇEKMİŞ"

Gösteri maç sonrası "Babalar kazandı" diyerek espri yapan şarkıcı, "Hırslı mısınızdır?" sorusu üzerine eski eşine göndermeli bir yanıt verdi. Çağla Şıkel'in hırslı bir yapısı olduğuna vurgu yapan Altuğ, "Ben hırslı değilimdir, Kuzey hırslıdır daha çok, annesi de öyledir. O da annesine çekmiş. Ben biraz içerden içerdenim, çok hırslanmam ama yaptığım şey iyi olsun isterim. Benim öyle 'Aman kaybettim kazandım' gibi şeylerim yok. Ne üzülürüm ne sevinirim. Bugün birlikte oynamak güzel oldu" şeklinde konuştu.

Emre Altuğ eski eşi Çağla Şıkel ve çocukları

Emre Altuğ eski eşi Çağla Şıkel ve çocukları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mahsun Kırmızıgül "Prestij Meselesi" filmi davasının kazananı oldu! Tedbir talebi reddedildi

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ne alâka? 10 ay önce

Göndermiş miymiş?!?