Jessica May  sokak kedilerine yaptığı davranışla takdir topladı!

Brezilyalı model ve güzelliği ile dikkat çeken başarılı oyuncu Jessica May, sokak kedilerine yaptığı davranışla takdir topladı.

Oyunculuğu ile Türkiye'de geniş kitlelere ulaşan Brezilyalı model Jessica May, sokak kedileri için örnek davranışta bulundu. Çocukluğundan beri hayvanlarla içli dışlı büyüdüğünü söyleyen ve kendi semtinde sokak hayvanlarını unutmayan başarılı oyuncu May, her gün düzenli olarak parkları ve sokakları gezip hayvanlara destek oluyor ve onlara su dağıtıyor.

Jessica May

Jessica May

SOKAKLARDA HAYVANLARIN BULUNMASI BÜYÜK BİR NİMET

Brezilya'da sokakta hayvan görmediğini söyleyen oyuncu,  "Sokaklarda kedilerin, köpeklerin bulunması çok büyük bir nimet. Bazıları için fazlalık gibi görünseler de aslında bu doğanın bir dengesi. Bakın Fransa fareden geçilmiyor. Doğanın dengesini bozarsanız sonuçları çok kötü olabiliyor." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Tümer Metin'in perde isyanı: "Gez Alaçatı’da jet sosyeteyle, gel Zonguldak’a perde tak"

Dev midyeler görenleri şaşkınlığa uğrattı! Bir tanesi bile...

İLİŞKİLİ HABER

Dev midyeler görenleri şaşkınlığa uğrattı! Bir tanesi bile...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0