Şarkıcı Derya Uluğ doktorları dinlemeyip konser vermek istedi, fenalaştı!

Geçtiğimiz günlerde havuzda düşerek başından yaralanan ancak kazayı herkesten sakladığı ortaya çıkan şarkıcı Derya Uluğ, tüm uyarılara rağmen konser vermek isteyince olanlar oldu. Ünlü şarkıcı Yalova konseri öncesi fenalaşıp hastaneye kaldırıldı. 1,5 saat gecikmeli sahneye çıkan Uluğ, sağlık durumu hakkında hayranlarına bilgi verdi.

Yalova Belediyesi tarafından Yalova'nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü etkinlikleri kapsamında şarkıcı Derya Uluğ, Yalovalılarla buluştu. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen etkinlikte ünlü şarkıcı sahneye çıkmakta gecikince seyircilerden tepki gördü. Yaklaşık 1,5 saat geç başlayan konserde sahneye çıkan Derya Uluğ, Yalovalılardan özür dileyerek gecikmenin sebebini açıkladı.

Derya Uluğ

Derya Uluğ

"KAZA GEÇİRMİŞTİM, SAHNEYE ÇIKMADAN DA FENALAŞTIM"

Ünlü sanatçı geçirdiği kazayı belli etmeden konseri tamamlamak istediğini fakat fenalaştığını belirterek, "Bunu ne size de ne de başkasına yansıtmadan, belli etmeden çıkıp bitirmeyi hayal ediyordum ama ben 2 gün önce bir kaza geçirdim. Başımda dikişler var. Bugün buraya çıkmak için oldukça şartları zorladım ama sahneden önce fenalaştım tekrar. O yüzden huzurunuza geç çıktığım için özür diliyorum. Sağlığım el verdiği sürece sahneyi devam ettireceğimi bilmenizi isterim. Sahneye çok nadirdir spor ayakkabıyla çıktım. Bugün mecbur kaldık" dedi.

Derya Uluğ konseri

Derya Uluğ konseri

KONSERE BANDANAYLA ÇIKTI

Hastanedeki tedavisinden sonra konser alanına dönen Derya Uluğ'un başındaki bandanası dikkat çekti. Başındaki yarayı bandanayla kapatan şarkıcının talihsiz kazayı havuzda eğlenirken geçirdiği, dengesini kaybederek yere düştüğü ve başını zemine vurduğu iddia edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik dünya evine girdi! Yakınları mutlu günlerinde çifti yalnız bırakmadı

Şarkıcı Zara'nın en mutlu günü! Kız kardeşini evlendirdi

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Zara'nın en mutlu günü! Kız kardeşini evlendirdi

BİR YORUM YAPIN 0