Nilüfer 4 aylıkken evlat edindiği kızına büyük süpriz! Konser sırasında Ayşe Nazlı'ya...

Türk pop müziği ile hafızalara kazınan Nilüfer, bir dönem birlikte olduğu Reha Muhtar ile evlat edindikleri Ayşe Nazlı'ya sürpriz kutlama yaptı. Konser sırasında kızı Ayşe Nazlı'yı sahneye çağıran Nilüfer, 23 yaşına basan kızına pasta üfletti. O anlarda gözyaşlarına engel olamayan Ayşe Nazlı'nın son halini görenler şaşırdı.

Yaptığı şarkılarla dikkat çeken ve devleşen Nilüfer, birbirinden farklı müziklerle Kuşadası'nda kendisini dinlemeye gelen izleyicilere şarkılarını söyledi. Altın Güvercin Amfi Tiyatro'da sahneye çıkan sanatçı, konser sırasında kızına sürpriz yapmak istedi. Sahneye evlatlık edindiği kızı Ayşe Nazlı'yı çağırdı. Kızının doğum gününü kutlayan şarkıcı Nilüfer, herkesi duygulandırdı. Kızı Ayşe'de gözyaşlarına hakim olamadı.

NİLÜFERDEN DUYGULANDIRAN KUTLAMA

Kızını şaşkınlığa uğratan Nilüfer, sahnede duygulu anlar yaşattı. 23 yaşına giren kızı Ayşe Nazlı ise sürpriz karşısında gözyaşlarına engel olmadı.

Nilüfer ve kızı

Nilüfer ve kızı

Seyircide bu mutlu ana alkışlarıyla ortak oldu. Nilüferin kızının son halini görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan babalık kuralı! Kurt Efe için saatlerini sınırladı

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'dan babalık kuralı! Kurt Efe için saatlerini sınırladı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

fatih 9 ay önce

şu çok ilgnç. evlatlık alınan çocuklar gördüm büyüdüklernde çoğunluğu roman vatandaşı veyahut arap gb. buda ilginç.

ismet 9 ay önce

bravo