Britney Spears ve Sam Asghari boşanıyor!

14 aylık evli olan ve boşanma yoluna giden ünlü pop şarkıcı Britney Spears, Sam Asghari ile yolları ayırıyor. Evlilik sözleşmesi yapan ve en iyi avukatlar tutan Spears, boşanma kararı ile herkesi şoke etti. İşte Britney Spears ve Sam Asghari boşanması hakkında detaylı bilgiler...

Dünya pop yıldız olan Britney Spears, skandal bir olayla çalkalandı. Hayranlarını şakına uğratan haber magazin gündemine bomba gibi düştü. 14 ay önce görkemli bir düğünle dünayevine giren pop şarkıcı, boşanma kararı ile gündeme geldi.  Sam Asghari  ile yolları ayırma kararı alan Spears, birçok dünyaca ünlü ismin avukatlığını üstlenmiş Laura Wasser ile anlaştı. 

ESKİ EŞİNDEN YENİDEN SÖZLEŞME KARARI

 Evlenmeden önce, ünlü şarkıcının evliliğinden önceki varlıklarını koruyan bir evlilik sözleşmesi yapılmıştı.

Bu sözleşmeyi tekrardan gözden geçirmek isteyen Asghari, isteklerinin kabul edilmemesi durumunda eski eşini tehdit ettiği belirtiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gülden Karaböcek'ten yıllar sonra bir ilk! Çorbacıda sahneye çıktı

Herkes onu Emret Komutanım'dan tanıyor! Orçun Kaptan'ın yıllar içindeki değişimi

İLİŞKİLİ HABER

Herkes onu Emret Komutanım'dan tanıyor! Orçun Kaptan'ın yıllar içindeki değişimi

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0