Buket Aydın yakalandığı hastalığı duyurdu! Vakalarda artış olduğunu söyleyerek...

Gazeteci Buket Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden hastalığına dair paylaşımda bulundu. 'Buz zehirlenmesi' geçirdiğini belirten Buket Aydın, geçirdiği rahatsızlık için herkesi uyardı. Ayriyeten paylaşımında gönderme yapmayı da ihmal etmeyen Buket Aydın 'Kem gözlüler sevinin' notunu düştü.

Gazeteci ve sunucu Buket Aydın geçirdiği rahatsızlığı sosyal medya hesabından duyurdu. Hikayesinde geçirdiği rahatsızlık hakkında bilgi veren Buket Aydın, geçirdiği 'Buz zehirlenmesi' hakkında uyarıda bulundu. Dikkat edilmesi gerektiğini belirten Aydın, vakalarda artış olduğunu söyledi.

Buket Aydın

Buket Aydın

 KEM GÖZLÜLER SEVİNİN

Son zamanların dikkat çeken isimlerinden biri olan Buket Aydın, yaptığı paylaşımla merak edildi.

Ayrıca yaptığı paylaşımda göndermede bulunana Buket Aydın " Kem gözlüler sevinin" notunu çektiği fotoğrafın altına düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Genç kadının lüks yaşantılı 'pazar vlogu' gündem oldu!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

konuk 8 ay önce

geçmiş olsun.