Hande Yener'den şoke eden bağış! Uçak kampanyasına katıldı kazanırsa bağışını...

Şarkılarıyla ve söylemleriyle gündeme gelen Hande Yener, bir kuaförün düzenlediği uçak hediyeli kampanyaya katıldı. Ünlü popçu, katıldığı çekilişi kazanırsa yapacağı bağış yerini açıkladı. Çocuklara ve hayvan barınağına uçağı satıp bağış yapacağını duyurdu.

Ünlü popçu Hande Yener, yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkat çeken Hande Yener, "500 milyon dilenmeler artık olmuyor. Gerçek şarkılar yerini buluyor" söylemleri ile dikkat çekmişti. Ben bir numarayım diyen ünlü şarkıcı, şimdide yapacağı bağışla herkesi şoke etti. 

Hande Yener

Hande Yener

UÇAK KAMPANYASINA KATILDI YAPACAĞI BAĞIŞ YERİNİ AÇIKLADI

50 yaşında olan ünlü popçu Hande Yener, Bir kuaförün, 777 liralık bakım karşılığında çekilişe katılan bir müşterisine uçak hediye edeceğini duyurdu. Bunun üzerine ünlü şarkıcı, çekilişe katıldı. Çekilişi kazanması halinde hava aracını satıp parasını kadın, çocuk ve hayvan barınaklarına bağışlayacağını duyurdu.

Hnade Yener uçak çekilişine katıldı

Hnade Yener uçak çekilişine katıldı

"BİRİLERİNİN SESİ OLMAK ZORUNDAYIZ"

Birilerinin sesi olmak zorundayız diyen Hande Yener, "Kadınlara ve çocuklara yardım edeceğim. Ayrıca minik dostlarımıza da destek olmalıyız. Onların hayatının üzerine çöken biziz. Vicdansız olmamalıyız. Bir hayvan size yaklaşıyorsa, o sizin sınavınız. Kadınlar, çocuklar ve hayvanlarla ilgili kötü bir haber gördüğümde içim yanıyor." açıklamasında bulundu.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0