Gülsim Ali'den şaşırtan açıklama: "İstanbul'un trafiğini bile seviyorum"

Geçtiğimiz günlerde bir AVM'de görüntülenen ünlü oyuncu Gülsim Ali, basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı. Oyuncu gelecek projelerinden bahsederken şaşırtan bir açıklamada da bulundu.

Yer aldığı Gönül Dağı dizisindeki Dilek karakteri ile izleyenlerin sempatisini kazanan ünlü oyuncu Gülsim Ali geçtiğimiz günlerde Watergarden İstanbul'da görüntülendi. Ali, ailesiyle birlikte geldiği alışveriş merkezinde Alev Özas’ın üç metre uzunluğunda ve 50 metre genişliğindeki Cumhuriyetin 100. Yılına özel 100 günde bitireceği dev İstanbul resmini de ziyaret etti.

Gülsim Ali

Gülsim Ali

Gönül DağıİLİŞKİLİ HABERGönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan annesiyle Kuruluş Osman setinde!

"İSTANBUL'UN TRAFİĞİNİ BİLE SEVİYORUM"

Resmi yakından inceleyen ve İstanbul aşığı olduğunu dile getiren Gülsim Ali, "Çok merakım var böyle işlere. Ben İstanbul aşığıyım. 'İstanbul'un her yerinde anım var' diyebilirim. Trafiğini bile seviyorum. Gerçekten bayıldım sergiye, çok büyük bir emek var" ifadelerini kullandı.

Gülsim Ali İstanbul açıklaması

Gülsim Ali İstanbul açıklaması

YENİ PROJELERDEN BAHSETTİ

Yeni projeler için hazırladığı da söyleyen ünlü oyuncu "Yeni sezon açıldı. Gelen projeler var, okuyorum. Şu anda netleşen bir durum yok. Güzel, bomba işler geliyor. Yeni yılda ekranlarda olacağım" ifadelerini kullanarak gelecek projelerinden bahsetti.

Gönül Dağı Dilek

Gönül Dağı Dilek

"ÖNCELİĞİM EKRANDA OLMAK"

Tiyatroya olan hayranlığıyla da bilinen Ali, kendisine yöneltilen "Sizi yakında tiyatro sahnelerinde veya dizide görür müyüz?" sorusuna ise "Tiyatro izlerken ben de kendimi sahnede hayal ediyorum. İleride ben de sahnede olmak isterim ama önceliğim ekranda olmak sanırım" yanıtını verdi.

Gülsim Ali tiyatro açıklaması

Gülsim Ali tiyatro açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşandı!

Oğuzhan Koç'tan herkesi şaşkına çeviren ezan itirafı: 2 sene boyunca müezzinlik yaptım!

İLİŞKİLİ HABER

Oğuzhan Koç'tan herkesi şaşkına çeviren ezan itirafı: 2 sene boyunca müezzinlik yaptım!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0