Katı Kişi Sendromu'na yakalanan Celine Dion 4 yıl sonra ilk kez görüntülendi!

Celine Dion, tedavi edilemez bir nörolojik hastalığa yakalanmasını takiben performans sergileyecek kadar güçlü olmadığını hayranlarına söyledi ve dünya turnesinin kalan konserlerini iptal etti. Katı Kişi Sendromu'na yakalanan Celine Dion 4 yıl sonra ilk kez görüntülendi!

Muhteşem sesiyle hayat verdiği şarkılarıyla tanınan Celine Dion yaklaşık bir yıl önce Instagram sayfasında yaptığı paylaşımda, milyonda bir kişide görülen ve tedavisi bulunmayan Stiff Person ya da Katı İnsan Sendromu olarak bilinen bir hastalığa yakalandığını duyurmuştu. Dion, gözyaşları içinde yaptığı paylaşımda hastalığı nedeniyle o günlerde yaklaşan Avrupa turnesini iptal etmek zorunda kaldığını açıklamıştı. Aradan geçen zamanda Celine Dion dünya turnesini ve daha önce duyurulmuş olan tüm konserlerini iptal etti.

Katı kişi sendromu (stiff-person sendromu) nedir? Celine DionİLİŞKİLİ HABERKatı kişi sendromu (stiff-person sendromu) nedir? Celine Dion'un hastalığı nedir?

4 YIL SONRA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ!

Çok nadir görülen bir nörolojik hastalığa yakalanan Celine Dion, neredeyse 4 yıldır ortalarda görünmemiş, halkın arasına karışmamış ve fotoğraflanmamıştı. 55 yaşındaki yıldız şarkıcı uzun yıllar sonra ilk kez pazartesi gecesi Las Vegas'taki T-Mobile Arena'da Vegas Golden Knights ile memleketinin takımı Montreal Canadiens arasında oynanan hokey maçına katıldı.

Maçın ardından Celine Dion soyunma odasına giderek  takımdaki ve teknik heyetteki herkesin elini sıkarak onlarla coşkulu bir sohbet gerçekleştirdi. Ciddi sağlık sorunlarına rağmen ünlü şarkıcının moralinin son derece yerinde olduğu görüldü.

Buse Varol'dan duygulandıran Selçuk Tektaş paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol'dan duygulandıran Selçuk Tektaş paylaşımı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0